Eh, pasje kuharice so ponavadi polne dodatkov in nasvetov kako solato zmleti med utekočinjena jetra, pa da je treba 20000 mg C vitamina na dan in še kaj bi se našlo. Edini recepti, ki jih potrebujemo, so poimenovanje telesnih delov živali, ki so nam na voljo.
Tale Domača kuharica je bolj podobna Sestri Vandelini kot hrani za mesojedce:
ribji cmočki, bogato obložena pica, z vampi nadevana kost iz listnatega testa... No go. Ljubezen do psa in čas, ki ga za pripravo pasje hrane porabimo v kuhinji je bolje, da so obratnsorazmerni:))
SEm pa zato, da če psi nimajo nobenih težav in če že nujno potrebujemo suhe priboljše (čeprav večinoma imam jaz v tuperverčku kar surove kosckice mesa), da si priboljške za narezat v kockice spečemo sami. Seveda kot izredni priboljški za trening, ne kot del rednih obrokov. Primer od Susan Garrett (nisem probala, ampak zgleda praktično za na trening):
Put into a Blender
3 raw eggs
1 can of sardines packed in olive oil
1 package (an inside sleeve not the entire box) of graham crackers (to bi bilo po naše lahko krušne drobtine ali nekaj takega, da drži skupaj)
Mix until liquidy then pour onto a cookie sheet and spread out. Back at 350 F (180 C) for approximately 20 minutes until it looks rubbery and light brown on top. Let cool then cut.