Hehe, naša dojčarca pa pravi kar SMS.

"Ja nauč se, drgač boš dubu SMS!"

Da še jaz povem nekaj o Viču:
Res je ful sproščeno vzdušje na šoli, nobenih kakšnih res groznih dijakov ni, vsi so tako v mejah normale. Pa meni je ful všeč ker imamo še kar velike hodnike (ok, no, vem da se zaradi tega nihče ne bo odločal, ampak vseeno). Ko se pogovarjam z kakšnimi bivšimi sošolkami jambrajo kakšna gužva je pa da porabijo res CEL odmor da pridejo do učilnice... Pa ko sem bila na informativnih na Ledini in Poljajnah sem rekla da tja pa že ne grem, ker se mi je zdela šola ful grda.
Na naši šoli so ekskurzije ZAKON!

No, sicer res da še na nobeno nisem šla, ker je vedno kaj bilo.

Nameravam it pa na Nordkap zadnji teden pouka. Ja, tudi med poukom so ekskurzije.

Pa organizira jih ena ful dobra profesorica. Zadnjič smo se celo uro pogovarjali o tem kam bomo šli naslednje leto. Sami smo dajali predloge in profesorca jih je resno vzemala. Mogoče bo drugo leto ekskurzija na Novo Zelandijo ali Avstralijo!

No, to so take daljše ekskurzije, imamo pa tudi krajše, za čez vikend. Dunaj, Pariz, Munchen, London...
Pa ful mamo dober krožek; Grinvič. No, vsaj meni je ful ušeč. Skrbimo za živali, imamo fine sestanke itd...
Pa urniki so uredu. Imamo vedno dopoldne in največ ur je 8. Mi imamo recimo tako... v pon 7, tor 6, sre 8, čet 6 in pet 7. S tem da v pon začnemo z drugo uro.
No to so bile dobre strani.

Zdaj pa še slabe:
Profesorji...

No ja. Jaz itak nobenega ne maram.

No, ubistvu ne. Ene par jih je prav zakon. Za umetnost, sociologijo, profesor za šprtno... Ene so pa grozne.

No, ampak mislim da je tako na vseh šolah?

Pouk... Jah, ne maram pouka, pa ga vseeno imamo.

Pa eni profesorji sprašujejo nenapovedano. Čeprav je sedaj ravnateljica nekaj rekla da se to ne sme in da bo uvedla da bodo vsi profesorji spet napovedano spraševali (menda so v ne vem kerih časih že). Pa imamo samo en daljši odmor. No, to je ubistvu dobro, ker si prej frej šole.

Pa pri nemščini in angleščini ne gre brez domačih nalog. Če jih prevečkrat nimaš sledi kakšna lepa ocenca...
Ja, pa premejhni skreti so. No, vsaj ženski. Oz gužva je vedno.
Pa avtomati za kafetke in čokoladke se kar naprej kvarijo.

lol, kok sem napisala.
lp, rina