Na razstavi v Mariboru sem odkrila novo hrano Arden Grange, angleškega proizvajalca in ker sem iskala hrano, primerno za moje štirinožce, tri pse in mačka, se pravi kvalitetno, brez umetnih barvil in konzervansov, okusno, primerno tudi za pse, nagnjene k alergijam, sem vzela vzorce. Doma sem podrobno proučila katalog in sem si rekla, da, to bi pa lahko bilo to. Vzorčke sem ponudila vsem trem psom, od katerih je lakelandka precej izbirčna, sem bila kar presenečena, kako je z veseljem pojedla. Da ne govorim o Feldu in Pumi, ki sta kar planila na hrano in seveda, Zeus, naš maček je pa kar plesal okoli mene, da bi še dobil.Tako sem naročila Salmon&Rice za ta male psice, za Felda pa Light, ker mora malo shujšati. Pa za Zeusa tudi lososa.Sem zadovoljna, nobenega praskanja, urejena prebava-kakci so majhni in čvrsti

, dlaka se sveti, živali pa hrano rade jedo.
Kakšne so pa kaj vaše izkušnje? Zanima me tudi, če kdo ve, bi lahko dala to hrano višavčku mojih staršev, ki je bil operiran na črevesju?
.-----------------------------------------
Nov sistem naročanja in koriščenja popustov za hrano Arden Grange - za člane PeSjanarjaZ jutrišnjim dnem (5.3.2007) začne za naročila hrane AG in koriščenje popusta veljati nov sistem.
1. Hrane NE
naročate več preko zasebnih sporočil pri puppi ampak
v spletni trgovini www.pasji.net.2. Ker ste si nekateri v zadnjem času na hitro s prispevki za portal nabrali veliko število točk in je sledenje točkam, popustom itd. zelo zahtevno gremo nazaj na enotni popust 10% za tiste, ki imate zbranih več kot 10 PeSjanarskih točk, tisti najbolj pridni pa lahko seveda še vedno pričakujete zraven kakšno presenečenje. Občasno bodo tudi akcije hrane AG, o katerih boste tudi pravočasno obveščeni.
Kako hrano naročim in koristim popust?Greste na spletno stan
www.pasji.net, izberete željeni izdelek, vnesete podatke, ki so zahtevani v opombe o pošiljki pa dopišete vaš forumaški nick, da bomo preverili vaše število točk in vam tako naknadno obračunali popust.
Hrano prav tako dobite po pošti, pri naročilu v skupni vrednosti nad 40€ je poštnina brezplačna.
Za vse informacije smo na voljo na info@pasji.net