Beagle

ursa · 1475888

Ribica*

  • *
    • Prispevkov: 620
    • Točke: 0
Odgovori #2400 : 26 Marec 2009, 12:47:39
Pri nas smo ga dobili med pocitnicami, tako da sem bila jaz itak cel dan doma. Mislim, da smo jo zaceli puscati samo malo kasneje, avgusta enkrat. Po dveh tednih doma smo pa tako ali tako sli na morje za 14 dni in je bilo spet vse novo, ampak ni bilo nobenih tezav.

It doesn't matter how much money you have, owning a dog means you are rich. [Madeline Bamford]


Tina81

  • *
    • Prispevkov: 136
    • Točke: 0
  • MAK
Odgovori #2401 : 26 Marec 2009, 12:57:14
Mukica težko rečem koliko časa je trajalo.Ko smo se zares odločili,da hočemo beagla,sem se zelo poglobila v iskanje in natančno proučevanje beagla.Če si nekaj zelo želim,potem res delam na tem,sem zelo vztrajna oseba.Mož pravi,da pretiravam.
Zelo hitro pa  sem ugotovila, da hočem samo Brakadinega mulca.Sem pripravljena na to, da vzgoja beagla ni mačji kašelj,ampak vem da mi bo s pomočjo gospe Nevenke in njeno predhodnjo vzgojo uspelo vzgojiti tapravo punco. 
Ko smo se odločili za beagla in do veselega trenutka;ko me je gospa Nevenka poklicala,da so na poti novi mladički,je trajalo približno 5 mesecev.
Ta čas se mi je vleku kot ......,ampak mislim da sem imela zelo veliko srečo in da je šlo kar hitro.
LP

Živijo Antaress tudi mi imamo mulca iz Brakade  8). Dobrodošla med nami, sicer pa se bomo itak srečevali na srečanjih Brakadinih beaglov. Glede uničevanja po stanovanju pri nas nismo imeli velikega problema, je bil bolj udarjen na štunfe in čevlje, vendar smo ga hitro "odvadili" (zdaj mogoče na skrivaj naredi kako luknjo v zokne pa bo star 2 leti aprila).

Tudi midva sva čakala na Makca cca. pol leta vendar se je izplačalo. Makec ful uživa mi pa še bolj. Zvečer obvezno spi pri tastu in tašči (včasih pod odejo, sta rekla da ga ne moreta kar tako iz postelje dat ker je tako prijeten). Pri nama zaspi redko saj imava bolj toplo v zgornjem nadstropju pa mu je vroče.

Drugi teden gremo na štajerski konec tako da bo spet veselooooo  :o

Beagli so zakon!


ANTARESS

  • *
    • Prispevkov: 20
    • Točke: 0
Odgovori #2402 : 26 Marec 2009, 13:22:10

Čao Tina81!

Hvala za dobrodošlico,že sedaj se dobro počutim med vami,čeprav vas sploh še ne poznam.Samo preko večurnega branja foruma.
Zelo težko čakamo dan,da pride naša punca domov.
Glede uničevanja pa se je mož odločil,da to pa ne,da uničevati pa res ne sme. bomo videli kaj bo čas prinesel. HaHa
Ja s tem spanjem pa lahko tudi hitro dosežejo svoje. Samo vem da se bo morala postelji res izogibati,ker je bil to možev edini pogoj.
Ampak še dobro da imam hčero,ki ji bo podlegla in se bo lahko velikokrat crkljala pod njenim kovtrom.



čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #2403 : 26 Marec 2009, 16:16:03
Tudi moji pse ne bodo na postelji iz preprostega razloga, da v starosti začnejo popuščati mišice zapiralke in imaš klobasice pa lužice v postelji.
Uničevanje-do konca mladičkaste faze, pa sploh med menjavo zob 4-6 mesece je trebaomejiti na varen prostor, pospraviti vse, nastavit žvako, napolnjene igrače, pa zmatrat prej psa.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


mukica

  • *
    • Prispevkov: 37
    • Točke: 0
Odgovori #2404 : 26 Marec 2009, 19:14:41
Hojla!

Kako ste izbrali svoje mladičke izmed kepic v leglu? Ste se držali kakih pravil / nasvetov ali to "dobiš katerega pač dobiš"? Pravijo, da se značaj že pozna pri takih malih, da ne smeš zbrati preveč domiantnih ne preveč plahih. Ali ti vzreditelj svetuje, kater je primeren zate?
Ali vam je bila važna le barva in spol?

Moj cilj v življenju je ... biti enako dober, kot moj pes misli da sem.


Žana

  • *
    • Prispevkov: 186
    • Točke: 0
  • Žanči
Odgovori #2405 : 26 Marec 2009, 21:06:51
ANTARESS! Odločili ste se za čudovito pasmo, ki zahteva sicer veliko truda pri vzgoji, ampak je vredno vsega, časa, denarja, karkoli. Še zelo dobro se spomnim, ko sem Žano prvič dobila v naročje, ko sem šla na obisk v Brakado. Čas se je kar ustavil in takrat sem zagotovo vedela, da se bova imeli super. In tako tudi je še danes po 2 in pol letih in veselim se še vseh let, ki jih bova preživeli skupaj. Občudujem Žanino dobrovoljnosti in neizmerni optimizem, tudi po poškodbi. Je bila nekaj časa kar malo apatična, ampak je zdaj spet živahna, navihana in prikupna Žana.
Hm, ja, Žana je uničila marsikaj, smo se zelo navadili pospravljat vse pred njo. Zdaj pa ne uniči ničesar in smo že pozabili, da je bila včasih pravi mali grizator ;) Je pa treba še vedno skrivat vso hrano pred njo, to bo pa najbrž treba vedno, pač beaglovska požrešnost. Če smo zraven, ne bo nič ukradla, takoj, ko pogledaš stran, se je pa pripravljena nažret do onemoglosti :) Lulat se je hitro navadila, bit sama doma pa tudi, je dobila kostko pa igračko ,pa je bilo ok, zdaj pa tudi tega ni treba in pridno počaka. Hoja zraven je pa po mestu lepo zgledna, po kakšni travi je pa še danes problem ker preveč diši. Ravno danes sva šli s prijateljico z njo v stari del Ljubljane in je lepo hodila zraven, je bla pa panika vsakič, ko smo srečali psa, takrat pa ona pozabi na lepe manire :), pa potem, ko smo sedeli na čaju, je tudi osvajala celo teraso s svojim vedno mahajočim repkom. Kdor zna, pa zna ;D



saonaion

  • *
    • Prispevkov: 109
    • Točke: 0
Odgovori #2406 : 26 Marec 2009, 21:29:37
Lep pozdrav vsem skupaj..
Uh...dolgo se že nisem oglasil....Emmo nima časa...to bo!!
Naj povem da naš Beagle pridno odrašča in je v puberteti, dela nam sive lase z obnašanjem in zdravjem...ampak, zdravje bomo že uredili, obnašanje pa...hm, hm, mislim da tudi, le sebe moramo najprej spraviti v red...potem bo tudi Emmo ok...vsaj mislim.
Emmo je res zrastel v zelo lepega psa, to se upam brez slabe vesti pohvalit, zahvala gre najprej njegovi mamici in seveda očetu, nenazadnje pa tudi Nevi (Hesti) za tako lepo leglo in predvsem skrb ter ves suport ki nam ga je nudila v njegovem še nedokončanem odraščanju, to je Vzreditelj z veliko začetnico, zato polagam na srce vsem bodočim lastnikom Beaglov: Vzreditelj ni tisti ki vam sadi rožice in se cedi z njega sladkor dokler ne odprete denarnice in z kužkom odidete, temveč človek ki je z srcem in dušo pri svojem "naraščaju", kjer bodočega lastnika izprašao vsem mogočem ( naj se vam to ne zdi čudno) in ko vas po tednu ali pa že takoj naslednji dan pokliče in vpraša kako je puppy preživel noč, kjer ostane v stiku z vami in ste tako pridobili še enega prijatelja...

No tule pa še ena slika naše crtljive zverce:

Emmo, the most crazy Beagle on the net.


Ribica*

  • *
    • Prispevkov: 620
    • Točke: 0
Odgovori #2407 : 26 Marec 2009, 22:28:52
Ooo, kak cuker je Emmo!

Jaz sem si Luno izbrala po fotki, ker sta bila dva dvobarvna beagla in dve trobarvni, pa je bila ena ze "rezervirana" za ockove lastnike, ki je na koncu niso vzeli in so jo ponudili nam, ampak se nismo premislili. Pa mi je zdaj, kolikor sem sicer videla slike, Luna res vizualno in barvno najbolj vsec - ker ni prevec crna in ne prevec bela, ampak ima vsake barve ravno prav. V leglu je bila sicer bolj zaspanka, zato so jo ze oni klicali Luna, ampak zdaj vse za nazaj prinasa - sploh cez vikende in popoldneve, ko je sama, pa itak spi.

It doesn't matter how much money you have, owning a dog means you are rich. [Madeline Bamford]


hesta

  • Gost
Odgovori #2408 : 27 Marec 2009, 10:49:34
No, zdaj pa moram ščvekat(ko je že prišlo na dan)nekaj, kar sem hotela imeti za presenečenje na srečanju.Res imamo nove mulce-Aja, Ajša,Arja in Aron vas lepo pozdravljajo in se veselijo, skupaj z novimi lastniki, srečanja z vami.Nisem hotela nikomur povedat, ker je mulcev vedno premalo za vse, ki bi jih radi.
Saonaion!Hvala za pohvalo, res sem vesela, da smo skupaj naredili vse preiskave pri res dobrem in poštenem veterinarju in se po vseh možnih testih razveselili Emmotove diagnoze- scrkljanost in ovijanje gazdarice okoli prsta.Če bo še štrajkal, bo pa prišel na počitnice, ko bube odidejo, pa bo.Puberteta je še za ljudi huda, kaj šele za štirinožce, je treba kaka vzgojna!
Žana, predvidevam da je šapica že bolje, se vidimo.
Mukuca, mislim, da sva govorili po telefonu in se dogovorili, da se srečamo.
Antaress, vaša punca je požeruhinja in debelajsa, prav kmalu bo začel šibat okili.Mene že vsi štirje dobro poznajo in spet bo hudo, ko bodo odšli.Posebno Aron mi je prirasel k srcu in bi ga obdržali doma(ker so verjetno Luckijevi zadnji potomci), ampak ne morem prelomiti obljube do njegovih bodočih lastnikov, saj sem že ob našem prvem srečanju spoznala, da sta prava zanj, pa še polsestro Živo in strica Eccota bo lahko večkrat srečal.
Ribica!Aša ni vedela za mulce, sem se komaj zadržala, ko sva govorili po telefonu, zato ji ne zameri.

Tina, ne pozabite, tu je čas za telesno oceno, da ne boste pozabili!!!!Tudi Eka bo šla, morda še Emmo, pa naj me pokliče, če želi iti še kdo, da povem za
kraj indatum.



terry

  • *
    • Prispevkov: 434
    • Točke: 0
Odgovori #2409 : 27 Marec 2009, 13:42:23
Takih stvari se pa ne da skrit pred nami  :o :P Čestitke! Bo že spet fino na pikniku. in Frodo bo imel že spet sebi enako velike prijatelje  :P



Bigijenajlepši

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Odgovori #2410 : 27 Marec 2009, 14:11:04
Pozdravljeni,

ooo vidim, da je veliko veliko ljubiteljev teh malih zverinic biglskih...ha

Upam, da mi je ratalo prilepit slikice mojega Biglčka Bigija, ko je bil še mičken in nekje vmes, zdaj je že osemmesečni dvajsetkilski izobražen Bigi.

In še raste. Ha. Prav nekaj posebnega je.

Zelo zelo je lep in priden in tako rad hodi v šolo in se uči. Res sva z možem presrečna, da je prišek v stanovanje. Spremenil življenje....in seveda...stanovanje!!!

Zdaj se dela, da spi...

No zdaj si grem prebrat malo kaj ste pisali, da vidim če lahko kaj komentiram.

Pozdravček



hesta

  • Gost
Odgovori #2411 : 27 Marec 2009, 16:25:54
Terry!Upam, da bo lepo , kot vedno, ja pa tudi za Frodota bo družba.
Bigijenajlepši!
Dvajsetkilski, pri tej starosti???Ja, kje ste ga pa dobili?To je pa res nekaj posebnega, a ne dobrega za beagla.



Xsara

  • *
    • Prispevkov: 995
    • Točke: 0
Odgovori #2412 : 27 Marec 2009, 16:43:08
Joj, hesta: zdaj ko imate bube pa ne moremo prit na obisk, ne? Z našo novo bubo? Smo vam jo hotli prit pokazat. Mala je res faca, s Xsaro sta ful prijateljici - tak mali dobrovoljček je, totalno skuštran ;D
Seveda vam vsi čestitamo za malčke!!



sara

  • *
    • Prispevkov: 267
    • Točke: 0
Odgovori #2413 : 27 Marec 2009, 18:24:17
hesta, čestitke tudi iz naše strani!!!  ;D Ari bo spet čisto zmešan na srečanju, se zelo rad igra z mladički :D Me prav zanima, če bo tudi tokrat najbolj zagret za Eko :)

Mi imamo pa spet težave z Arijem :'( Imel je krvav izcedek, in ultrazvok je pokazal da ima ciste na prostati. Vse to je posledica gonečih psic, zato mu moram sedaj vsak dan dajati tablete Enroxil. Eno nadstropje nižje imajo boxerko, ki se ravnokar goni...raje ne bi o tem, kakšne glasove daje Ari od sebe, ko gremo po stopnišču. Še dobro, da imamo razumevajoče sosede in vsi ga imajo zelo radi zato se samo smejijo :) Veterinar mi je rekel, da naj razmislim o kastraciji. Je imel že kdo podobne izkušnje? Najbolj me skrbi, da bi se po kastraciji karakterno spremenil. Poznam enega border collie-ja, ki je po kastraciji ostal čisto brez energije. Lastnica je rekla, da misli samo na hrano in da se mu nič ne da. Z Arijem sta se včasih velikokrat igrala, sedaj se mu pa ne da več. Ari je za svoja leta še zelo zelo igriv, in se bojim kaj bo po kastraciji. Seveda je zdravje na prvem mestu, in če ne bo z njim nič bolje se bomo morali odločiti za kastracijio. Ali mi lahko kdo svetuje?

Bigijenajlepši, 20 kg za to starost je pa res malo preveč. Naš Ari je star 3 leta, ima 19 kg, pa bi lahko imel kakšen kg manj. Vem, da je težko pri beaglih, ker so tako požrešni, vendar ne smemo biti preveč popustljivi...pri nas je mama tista, ki ga fila, ker sta celo dopoldne sama in imata pasji žur :) kilogrami gredo hitro navzgor, težje pa jih je spraviti dol...

Pa še nekaj zimskih slikic našega Arija :)






Lp, Sara

A dog's love and trust are among the greatest gifts in life!

http://sara-ari.moj-album.com

http://ari-beagle.blogspot.com/


čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #2414 : 27 Marec 2009, 20:07:24
Hja te ciste-zoprna reč. Je pa res, da jih prepreči samo kastracija. Vem za pse, ki se niti malo niso spremenili in so enako aktivni.  Jaz bi se odločila za kastracijo, ker se te stvari rade ponavljajo. Bi pa dala hkrati še kak zobni kamen očistit če ga ima, da ni 2x pod narkozo. Pri nas bodo samci kar lepo kastrirani, ker so po vasi goneče psice levo in desno, pa ravno pred nosom mahajo in šetajo po dvoriščih, pa še te ciste ja-zoprnija. >:(

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


sara

  • *
    • Prispevkov: 267
    • Točke: 0
Odgovori #2415 : 27 Marec 2009, 20:21:33
čara, verjetno se bom res odločila za kastracijo, ker bo moral biti drugače non-stop na tabletah. zobke so mu pa pregledali pri zadnjem obisku, pa je rekel veterinar, da ima zelo lepe za svojo starost, in da ima samo malo kamna na zadnjih zobkih...se bom pa pozanimala za vsak slučaj. Pri nas je tudi polno gonečih psičk, ki ga čisto zmešajo...včeraj je prišla k meni neka gospa s psičko, če se lahko igrata, potem se je pa Ari začel čudno obnašati, slina mu je tekla kot bi imel steklino, potem pa končno pove da se psička goni. Sem ga komaj odvlekla domov, potem je bil pa doma naprej cel žur. pred našim vhodom vsako jutro spi nek črn pes...čez dan ga ni, čez noč pa straži blok ker voha Gino (sosedovo boxarko). Res so bogi :(

A dog's love and trust are among the greatest gifts in life!

http://sara-ari.moj-album.com

http://ari-beagle.blogspot.com/


Ribica*

  • *
    • Prispevkov: 620
    • Točke: 0
Odgovori #2416 : 28 Marec 2009, 00:21:20
Hesta, saj ji nic ne zamerim, zakaj bi ji  :)

Sara, Luna se po sterilizaciji ni cisto nic spremenila, se vedno je igriva, "divja" in tako dalje. Zdaj smo se inkotinenco uspeli popolnoma ukrotiti s tabletami (oz. je lahko tudi po 6 dni brez in zdrzi brez kapljic, tudi pri izsiljevanju za hrano), tako da je super. Edino kar bo treba "ukrotiti" je njeno tezenje za hrano. Celo popoldne joka in nas prosi in hodi v kuhinjo praskat po omari ali pa po nas. Res je zoprna. Ko sva sami, se nekako gre, ker jo ignoriram, ko pa mene ni, pa itak vec ali manj laja in tezi domacim.

Sva pa bili vceraj na tistem brezplacnem pregledu zob in ji ob naslednji morebitni narkozi odstranimo se kamen. Zaenkrat ga ni toliko, da bi morali samo zaradi tega jo dajat pod narkozo, ampak s krtacko tudi ne bo sel stran.

It doesn't matter how much money you have, owning a dog means you are rich. [Madeline Bamford]


Žana

  • *
    • Prispevkov: 186
    • Točke: 0
  • Žanči
Odgovori #2417 : 28 Marec 2009, 10:06:43
Hesta! Čestitam za nove mulčke, super imena, všeč so mi :) No, vidim, da je bila res skrivnost, so bili tudi meni po telefonu zamolčani prihajajoči malčki ;)
Ja, Žana je bolje, lepo hodi s to svojo malo invalidno tačko, teče pa še vedno večinoma po treh. Bo pa najbrž do srečanja že toliko bolje, da bo lahko malo divjala. Najbolj se pozna ta njena poškodba meni, saj me zdaj vse skrbi in sem še včeraj na cepljenju raje dala posebej cepit za steklino in bom za kužne bolezni čez nekaj časa, hoteli so namreč dati kombinirano cepivo za oboje, pa sem rekla, da bi raje posebej.
Za Žano težko rečem, če bi bila kaj drugačna nesterilizirana, saj je bila že zelo zgodaj, energije ima pa za dva beagla skupaj :)



Ribica*

  • *
    • Prispevkov: 620
    • Točke: 0
Odgovori #2418 : 28 Marec 2009, 11:48:42
Žana, kako kombinirano cepivo za steklino in kužne bolezni? A to tudi ze obstaja skupaj? Ker Luna je loceno cepljena - za kuzne bolezni avgusta (pa se to ji neko cepivo zdaj drzi 3 leta, eno pa eno leto), za steklino pa oktobra.

It doesn't matter how much money you have, owning a dog means you are rich. [Madeline Bamford]


čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #2419 : 28 Marec 2009, 12:47:31
Ja obstaja in nekateri psi tega ne prenesejo. Se pa (po navodilih proizvajalca) NE SME cepit pse, ki še NIKOLI niso bili celjeni proti steklini in kužnim boleznim. Mislim da se imenuje Defensor.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


irzi

  • *
    • Prispevkov: 548
    • Točke: 2
Odgovori #2420 : 28 Marec 2009, 13:07:38
Defensor je cepivo proti steklini

"I did then what I knew then, when I knew better, I did better."
Maya Angelou


svetlana

  • *
    • Prispevkov: 287
    • Točke: 0
Odgovori #2421 : 28 Marec 2009, 13:11:28
Kok ima Ari kulsko garderobo. ;D


čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #2422 : 28 Marec 2009, 14:12:34
Jap jap, defensor je proti steklini in učinkuje 3 leta in bojda vsakoleto s tem cepiti ni najbolje. Itak bi blo idealno vzeti prej titer pa videti če pes sploh rabi cepljenje.
No tisto kombinirano cepivo pa je Eurican in ga odsvetujem. Psi imajo lahko kar hude reakcije.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!


sara

  • *
    • Prispevkov: 267
    • Točke: 0
Odgovori #2423 : 28 Marec 2009, 14:16:43
Žana, super da je z Žano že boljše ;D Je bila res bogica...

svetlana, hvala :) pozimi mora bit oblečen, ker je imel lansko leto bronhitis, pa nam je veterinar rekel naj ga raje oblečemo.

A dog's love and trust are among the greatest gifts in life!

http://sara-ari.moj-album.com

http://ari-beagle.blogspot.com/


saonaion

  • *
    • Prispevkov: 109
    • Točke: 0
Odgovori #2424 : 28 Marec 2009, 15:28:28
Pozdravljeni,

ooo vidim, da je veliko veliko ljubiteljev teh malih zverinic biglskih...ha

Upam, da mi je ratalo prilepit slikice mojega Biglčka Bigija, ko je bil še mičken in nekje vmes, zdaj je že osemmesečni dvajsetkilski izobražen Bigi.

In še raste. Ha. Prav nekaj posebnega je.

Zelo zelo je lep in priden in tako rad hodi v šolo in se uči. Res sva z možem presrečna, da je prišek v stanovanje. Spremenil življenje....in seveda...stanovanje!!!

Zdaj se dela, da spi...

No zdaj si grem prebrat malo kaj ste pisali, da vidim če lahko kaj komentiram.

Pozdravček


Joj joj...Bigi je pretežek, dajte malo paziti lepo vas prosim...no, naš Emmo je star 15 mesecev pa ima 12,5 kg kar je premalo ampak je posledica hujšanja pravzaprav v bolezni ( okvarjeno ima sluznico ki jo sedaj zdravimo) imel pa je tudi že 16 kg kar pa je posledica nepravilne prehrane in njegovega fehtanja. Sedaj je na strogi dieti in štrajka že drugi dan, briketov se noče še prtaknit mimo gre in zaviha nos, AMPAK če sem bil kdaj odločen sem sedaj še posebej, ne bo mu ratalo, pa je lahko najlepši, najboljši....ne in pika.
Imamo pa tukaj pri nas enga beagla ki ima 33 kg, si lahko mislite kakšen je.....predvsem se mi smili, saj več niti normalno hoditi ne more.Zato pazite na prehrano, pri Beaglih je pa to sploh zelo pomembno.

Emmo, the most crazy Beagle on the net.


Žana

  • *
    • Prispevkov: 186
    • Točke: 0
  • Žanči
Odgovori #2425 : 28 Marec 2009, 16:42:38
Ja, Žana je včeraj dobila cepivo Defensor proti steklini. Je rekel veterinar, da se po novem lahko cepi za steklino in kužne bolezni  hkrati, je pa res, da nekateri psi to slabše prenesejo, zato nisem hotela tvegat. Zaenkrat je bila Žana za oboje cepljena vsako leto, torej bo zdaj že tretjič.
Sara, hvala za vzpodbudo, mi smo  zelo veseli, da lahko Žana vsaj normalno hodi, ker je bilo to vprašljivo.



Carmen6

  • *
    • Prispevkov: 28
    • Točke: 0
Odgovori #2426 : 28 Marec 2009, 20:16:02
Zdravo.

Da se še mi malo oglasimo po dolgem času!
Hesta, čestitke ob novem leglu! Me veseli ,da dobimo še enega sorodnika v naš kraj :).Zadnjič sem srečala Eccota in je še vedno zelo prikupen.
Naša Živa ima ravno zdaj svoje dni, danes je deseti dan in moramo kar paziti, da na sprehodu ne dobimo kakšnega zasledovalca.Drugače je pa vse po starem, še vedno je zelo živahna, na sprehodu vleče kot nora, doma fehta za hrano, prezira brikete in občasno ukrade kakšno stvar, da vzbuja pozornost.Sicer jo pa lahko na travniku brez skrbi spustimo, da se zdivja in zaenkrat ima še kar dober odpoklic.Seveda jo moraš imeti pa ves čas na očeh.
Cepili smo pa Eurican, dva tedna pozneje pa Rabisin, pa ni bilo nič narobe.

Lep pozdrav,
Karmen.



hesta

  • Gost
Odgovori #2427 : 29 Marec 2009, 13:17:28
Žana!Mislim, da ni preveč priporočljivo cepiti vse stvari skupaj, jih poznam kar dosti, ki so imeli težave.
Emmo bo pa moral kar malo popustit, bo že, nič bat, le držite se Jožetovih navodil, pa bo vse OK.
Sara!V Eko je pa zagledanih precej kužkov, še več pa ljudi.Že prav kmalu bomo začeli iskati ženina zanjo, saj se bo potrebno zelo potruditi, da bom našla takega, ki mi bo res všeč, precej kilometrov bo treba spet narediti.Upam, da bom našla kaj na svetovni razstavi.
Carmen, mislim, da bo Aron rad kdaj prišel na kako divjanje, morda na Kipe, pa še jaz se vam bom kdaj pridružila saj grem večkrat v vaše kraje.
Xsara, bomo pa malo kasneje spoznali vašo bubo, veseli pa me, da se s Xsaro razumeta.

Hvala vsem za čestitke.



Žana

  • *
    • Prispevkov: 186
    • Točke: 0
  • Žanči
Odgovori #2428 : 30 Marec 2009, 16:26:34
Hesta. Ja saj potem sem jo dala cepiti samo proti steklini čez dva ali tri tedne bo pa še proti kužnim boleznim. Me pa res zanima, če je treba vsako leto cepit proti kužnim boleznim, pa za steklino je tudi baje brezveze vsako leto, ker dalj časa drži. No, Žana sicer še nikoli ni imela reakcije na cepivo, je pa imela reakcijo po sterilizaciji, eno oko je imela nekaj ur po operaciji zelo izbuljeno in smo šli sredi noči k dežurnemu, ki ji je dal injekcijo proti alergiji in je pomagalo.

A so to torek mladički od Elle in Luckyja? Če so, potem so Žanine ta prave sestrice in bratec :)



čara

  • *
    • Prispevkov: 8.251
    • Točke: 7
  • Obožujem pse!
Odgovori #2429 : 30 Marec 2009, 16:52:10

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!