Zaenkrat še nikjer nisem zasledila kakšne ideje na temo 'igrača za več psov'. Ker je pri meni doma vedno živahno in polno psov, me zanima, ali ima kdo kakšno idejo za igrače, s katerimi se naenkrat zaposli več psov? Vse kar vsebuje hrano odpade, ker se lahko pojavijo razna 'nesoglasja' in čuvanje hrane. Če vsak dobi svojo kost je to nekaj drugega, če pa dam petim psom majico, kjer so priboljški (ali pa tudi več majic) bi se pa hitro zgodilo, da bi enemu bolj zadišala druga majica

Torej zanimajo me predvsem igrače, v stilu 'cuf' ali morda kakšnih žog. Če se jih da pa narediti doma pa še boljše!
Zaenkrat uporabljam plastenke od vode, ker jim je velika žurka jih nosit naokrog in ker imajo tak 'pokajoč' zvok, ko jih stiskajo. Nogometne žoge so ok,dokler se jih ne prepiči in poje. Potem ostane samo 'ogrodje', ki se je zaenkrat izkazalo še za najbolj trpežno. Pa kakšne zavezane majice, ampak so zanimive samo nekaj časa.
Žogice odpadejo, ker se jih zelo hitro zgrize. Piskajoče igračke odpadejo, ker so super za pojest, sploh tisti del, ki piska

Plišaste igrače odpadejo, ker je po eni uri dvorišče tako, kot da bi snežilo, ker je ves pliš takoj zunaj

Kakšne ideje?