Pro Pac je OK. Vsaj pri nas je bil. Vem, da ena svojega švicarja (če ni ravno Kanchy na tem forumu) hrani z Cibau.
Bosch pa ima v večini žakljev noter piro-ki spodbudi prebavo, presnovo in tudi moji ravno pira ne odgovorja. Zato sem pri boschu izbrskala Sensitive-ki pa ji odgovarja.
Orijen ipd-hrane ki so močno beljakovinske res niso za vse pse-večinoma so za zelo aktivne, delovne pse, pa še tu so psi ki jim vseeno ne odgovrja tak odstotek beljakovin-težave s kožo in nekaj primerov sečnih kamnov-kjer je povezava z visokim odstotkom beljakovin.
Jaz bi raje izbrala Healthy paws, Acana Pacifica ali Light, Artemis, Canidae od teh visokokavostnih...Potem pa imaš na izbiro kar je že zgor omenjeno in pa za zmerno ceno in kvaliteto fitness trainer, bewi dog, belcando in Chicopee
Te zvezdice so tako-tako. Ne povedo vsega, celotne slike. V končni fazi najdeš hrano ki psu odgovarja, ne glede na zvezdice.
Je pa ironično, da je sestava Eukanube dosti slabša od RC in tudi Boscha, ki ima polovico eukanubine cene (približno). Tu govorim o navadnih, ne veterinarskih variantah.