V čem je fora pisanja tukaj? A da bomo vsi vedeli, da je Alba grozna psica in da nas mora bit strah, če se slučajno kdaj zmenimo za sprehod z njo in njenimi lastniki ali kaj?
Tudi moji psi niso angelčki, pa še psi od marsikoga. Pa smo(so imeli moji psi, no) tudi imeli bližnja srečanja s psi forumašev, pa smo se na licu mesta vse zmenili in se razšli brez zamer. Mislim, da mora bit vsak toliko kritičen do sebe, da ve kdaj ga je polomil in kdaj ne gre krivit drugega človeka (ali psa). Psi so pač psi,ane. Ko gremo na sprehod s psom, ki ga ne poznamo tako zelo dobro, se pač o tem pogovorimo z lastnikom. Jaz nisem nič huda, če mi kdo reče, naj ne spuščam Paxxa ali Gaje. In mi pove, da je njegov pes tak in tak. Sama pa tudi povem svoje ''pogoje''

Pa pričakujem tudi, da drugi ne bodo zamerili, če jim rečem naj imajo svojega psa na povodcu, ker blablabla. Te stvari se je bolje prej zmenit, če se jih pa že ne, pa se potem vsaj posledice primerno rešuje. Do zdaj so trije psi forumašev leteli v moje, ko moji niso bili nič krivi. Pa je tudi tekla kri. Pa sem vlačila po forumu? Al so oni vlačili po forumu?
Ne! Ker smo se zmenili in uredili, osebno, na licu mesta. Ni moj namen nikomur slabo reklamo delat, sploh pa en napad ne pomeni, da je s psom kaj narobe. Kaj pa vedo tisti, ki niso bili prisotni, kakšne so bile okoliščine

Zato resnično ne razumem namena tega pisanja in obtoževanja. Če ste šli skupaj na sprehod in če je vaši psici Alba kaj naredila, bi se to pač zmenili tam. Če je pa poklala par zajcev pa bogpomagi

Paxx ne prenaša mačk(pa še česa ne), Gaja pa ne otrok(in še česa ne),Tara pa načeloma tujih psov in tujih ljudi, pa nam še ni nič hudega bilo

Še vedno hodimo na sprehode in s forumaši in z ostalimi, katerih psov ne poznam dobro.
Na travnik, kjer ljudje spuščajo svoje pse, resnično ne bom pripeljala svojih, ker bi jih res kdo poklal

Sploh če je več psov na kupu

Mislim pa, da bi tudi tisti, ki imaste spuščene pse, morali poznati svoje pse dovolj dobro, da bi vedeli kaj počnete.
Ker...konec koncev...če moje privezane pse pogrizejo vaši spuščeni psi, ste pač VI zakonsko odgovorni
Ali pa če moji privezani psi šavsnejo vašega, ker teži neodvezan okoli njih...They are swift, cunning, and patient in their hunting skills.
Hehe