5rca, prva misel, ki mi je šinila je, tip je dal pa res zgled otroku!

Da se ženske pretepa. Res krasno! Kako se je tožba končala? Če se je.....
Očitno imamo vsi kak primer, ko so ljudje sovražno nastrojeni do psov.
Enega poletnega dne, ko je bilo vroče, da se dihat ni dalo, sva šli s Floro na kratek 10 min sprehod, toliko, da opravi najnujnejše. Ni bila privezana in vlekla se je kot megla (ene 2 m naprej od mene), saj je bilo obupno vroče. Pa od daleč vidim eno gospo, ki trimčka. Sem si mislila, da se je ljubi v tej vročini.

Gospa se je začela ustavljat in se mislila, da me bo kaj vprašala. On pa, da me bo tožila. Jaz pa: "Prosim?" In je ponovila, da me bo tožila, ker je pes spuščen. Psica je pa tud pogledala ni. Ženska je težila iz čistega mira. Prav lahko bi šle ena mimo druge. Sem ji rekla, naj kar toži in šla dalje.
Da pa ne boste mislili, da imate norce samo pri vas.

En starejši gospod ima na štrikcu eno majhno bitjece, manjše od mačka, najbrž čivavo. In če kak pes pride preblizu, začne mahat s sprehajalno palico. Češ, da se njegov pes boji. V resnici pa kužek maha z repom in druge pse kliče h igri. Tip nima pojma o neverbalni komunikaciji psov.
Najde pa se tudi kaka reva.
Eden se je peljal na kolesu in Floro mimogrede brcnil.

Pa mu sploh v napoto bi bila! Sem tekla za njim, ampak je reva usrana pobegnil. Če bi ga bilo kaj v hlačah, bi ustavil.