Trije mušketirji (Smart, Rumba in Frajer)

ninci · 78247

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #30 : 01 April 2006, 21:43:51
aja nina...pohiti z slikami ;)

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

_lily_

• *
Odgovori #31 : 01 April 2006, 22:02:50
vse naj naj tudi od mene, pa še veliko let :-*

lp, Tina

zoe

• Moderator
Odgovori #32 : 01 April 2006, 23:14:06
Smartolinotu sem sicer že čestitala, ampak nikoli ni preveč čestitk  :D Vse najboljše bumbar mali, pa še na mnoga leta  :-* :-*

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #33 : 01 April 2006, 23:31:16
Vse najboljše Smart!  :-*

Kaj sta ti pa Ninci in Trigi kupila? ::)

sarci

• *
Odgovori #34 : 02 April 2006, 01:15:49
Malo pozno, pa vseeno :)

Smart, vse naj naj :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #35 : 02 April 2006, 08:55:23
Evo še slike ;D

Najprej smo malo Pozirali pa še eno skupinsko Z Rumbo. Potem pa smo imeli že vsega Dovolj. Ker je bilo okoli veliko ljudi, moja gazdarica pa je zaspala na sončku na pomolu, sem jo pač moral zaščititi in sem svojo rito namontiral v njeno naročje.

Pa še :

in da ne bo ljubosumja še Rumbalaja

Vsem se naša prvo aprilska šala zahvaljuje iz vsega srca in ko vas naslednjič sreča boste dobili enega velikega slinastega :-*

Lp nina

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #36 : 02 April 2006, 09:35:57
O krasne fotke :) Sta tako Smar kot Rumba prava pozerja, res sta krasna :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #37 : 02 April 2006, 09:41:08
O krasne fotke :) Sta tako Smar kot Rumba prava pozerja, res sta krasna :)

Smart ubistvu poziranje in fotkanje sovraži iz vsega srca. Vedno se ali čudno nakremži ali pa gleda stran. Za lepo fotko moramo porabiti kar nekaj energije, da gleda v fotoaparat in da sedi pri miru. Rumba ona pa je razred zase in obrača glavo kot ena mala frajla, da jo ja lahko poslikaš iz vseh zornih kotov.

Citiraj
Kaj sta ti pa Ninci in Trigi kupila? Roll Eyes

Kupila??? Pa saj sva ga peljala na morje :P Kaj bi si še lahko želel boljšega?  ::) Bili smo v zooticu v Kopru in niso imeli ničesar, kar bi mi padlo v oči, in ker ima gospod vsega polno rit ni dobil ničesar :-[. Danes praznujemo uradno z tortico ( tako za ljudi, da imamo tudi mi kaj od tega :P) in vsem kar paše zraven, darila pa ga baje tudi že čakajo ::) 8)

Lp nina

mary

• dog loverka
  • *
  • Flat Coated Retrievers 4ever
Odgovori #38 : 02 April 2006, 10:11:37
No jaz pa spet z zamudo :-[ ampak iz srca želim Smartolinu vse naj naj, pa še na mnogo let :-* :-* :-* :-* Pa že koš slinastih poljubčkov od Zare :-* :-* :-* :-* :-*

Lp, Marusa

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #39 : 02 April 2006, 11:53:57
Jaz tudi z zamudo (mal mi je oproščeno,ker je blo že včeraj na MSN-ju napisano).Smart vse naj naj,veliko nagajanja Nini pa Črtu,Rumbo pa kar lepo ubogaj ;).Pa koš poljubčkov od my company,danes se pa prudružujeta še Linda pa Đuro ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #40 : 06 April 2006, 12:35:17
Malo z zamudo... vse najboljse Smart :-*

battito animale

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #41 : 24 April 2006, 09:58:55
Včeraj sva bila Smart in Rumba v živalskem vrtu. Najprej se nama je zelo čudno zdelo, ko sta Črt in Nina omenjala neke velik živali in sva si mislila bog si ga vedi kam naju spet vlečeta. Ko pa smo prišli do živalskega vrta je bilo tam malo morje različnih vonjav, skoraj bi se nama zmešalo :o ... in izlet nama je bil takoj všeč.

Par najlepših slikic:

Nasmešek prosim:

Honorar za poziranje mi lahko izplačate, kar v hrani:

Malo je pozirala tudi Rumbalaja

Takole pa nas je za hrano prosjačila opica (moj oči pravi, da ima take nohte kot Tomi iz Siddharte ;D ;D):

Obnašala sta se lepo. Brez lajanja in rinjenja v ograde. Bilo je edino malo prevroče, na to pač nismo računali ::) Smart se je na smrt zaljubil v jazbeca, ježevce (od tukaj ga sploh nismo mogli stran spravit) in v divje gozdne mačke. Rumba pa si je izbrala fanta z rogovjem (kozoroga)... je pač ljubiteljica laškega ;D

Toliko za danes.

Lp nina in mušketirja

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #42 : 28 Maj 2006, 08:37:02
No mi smo bili že par dni dopustniški... ste nas kaj pogrešali ;) :P Vidimo, da forum čisto lepo funkcionira tudi brez nas... lepo lepo ;)

No pa, da vas seveda še malo zasujemo z slikami...

Smart in Rumba plešeta oz. bolje rečeno se prepirata kdo bo ležal na Comfortu ::)

Smart pozira ob stari oljki

Pa še oba skupaj...

Takole se je na sodeovem dimniku grela mačkonka

Rumba se je odločila, da posname reklamo za najboljšo vodo...

Še ena mokra od Smarta

in poskočna od Rumbe

Zaključek... imeli smo se super ;D

Lp nina

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #43 : 28 Maj 2006, 09:24:05
Lepe fotke... Ja najboljša voda, ki jo črpajo pri nas  :)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #44 : 28 Maj 2006, 10:03:50
Ooo,sem vedela da ste nekam izginili :).Super slikice,zgleda ste se res prima imeli ;):

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Mašy

• *
Odgovori #45 : 28 Maj 2006, 11:06:57
A takole ste uživali ... fino, fino! Sicer pa super slikice - sploh ob oljki in pa tisti "ples". :D

Lp

Person

• *
Odgovori #46 : 28 Maj 2006, 13:32:12
Vao, lepe slikice ;)
Se vidi, da sta Smart & Rumba prava pozerja ;D

Kje pa ste bili to?

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

Lanyca

• Gost
Odgovori #47 : 28 Maj 2006, 16:47:27
Včeraj sva bila Smart in Rumba v živalskem vrtu. Najprej se nama je zelo čudno zdelo, ko sta Črt in Nina omenjala neke velik živali in sva si mislila bog si ga vedi kam naju spet vlečeta. Ko pa smo prišli do živalskega vrta je bilo tam malo morje različnih vonjav, skoraj bi se nama zmešalo :o ... in izlet nama je bil takoj všeč.

Par najlepših slikic:

Nasmešek prosim:
http://ninci.moj-album.com/slike/27496/E6KOBYENas0g5gQj.jpg

Honorar za poziranje mi lahko izplačate, kar v hrani:
http://ninci.moj-album.com/slike/27496/15ww0AOakXIdAlHD.jpg

Malo je pozirala tudi Rumbalaja
http://ninci.moj-album.com/slike/27496/pRT9Z5O8039YnwDv.jpg

Takole pa nas je za hrano prosjačila opica (moj oči pravi, da ima take nohte kot Tomi iz Siddharte ;D ;D):
http://ninci.moj-album.com/slike/27496/Un9IeZbu5dFdGUJg.jpg

Obnašala sta se lepo. Brez lajanja in rinjenja v ograde. Bilo je edino malo prevroče, na to pač nismo računali ::) Smart se je na smrt zaljubil v jazbeca, ježevce (od tukaj ga sploh nismo mogli stran spravit) in v divje gozdne mačke. Rumba pa si je izbrala fanta z rogovjem (kozoroga)... je pač ljubiteljica laškega ;D

Toliko za danes.

Lp nina in mušketirja

Hehe so dobre pa one z dopusta tudi. ;D
Samo kriza Tomi pa že nima takih nohtov!!!!! :-\ :)

lp

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #48 : 28 Maj 2006, 17:07:38
Kje pa ste bili to?

Na vikendu v najlepšem obmorskem mestu oz. predvsem najbolj mirnem mestu, Strunjanu. Tja si gremo vsake toliko časa odpočiti živčke, se nakopati v mesečev zaliv in v zgodnjim spomladanskih mesecih in poznih jesenskih na dooolge sprehode do Strunjanskega "samostana", do Izole, med naselji oljk, ...jaz sem kar nekako zaljubljena v ta kraj :-[

Lp nina

kitty

• *
Odgovori #49 : 19 Junij 2006, 01:01:49
Ninci a to je tisti frajer kateremu sem jaz bila varuška preden sta ga vzela ali sem kaj pomešala? :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #50 : 23 Junij 2006, 16:42:08
Ninci a to je tisti frajer kateremu sem jaz bila varuška preden sta ga vzela ali sem kaj pomešala? :)

Uf Frajer je imel veliko varušk, preden je prišel do naju, tako da ne vem katera izmed varušk si bila ti.  ;D Je pa bil tudi na primorskem koncu nekaj časa v varstvu ja.. in če sklepam po tvojem mailu si nama ga ti dostavila v Lj. 8).

Lp nina

Yo

• *
Odgovori #51 : 23 Junij 2006, 17:20:42
No, pa sem le prišla v pravo temo  :P
Krasne fotke, saj so vsi lepi, ampak, ker sem totalno pristranska, navijam za čimveč fotk od Frajerja, seveda  ;D
Kitty, kako pa je z Orbyjem?

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #52 : 23 Junij 2006, 17:24:17
Yo... pogledaš na vrh strani in ga lahko nonstop občuduješ :D

Bom poizkusil najti še kako njegovo fotko... da bosta videli kak maček je postal :D

Lp, Črt

Yo

• *
Odgovori #53 : 23 Junij 2006, 17:29:30
Ja, sem nova tu na tej strani in še malo iščem  ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #54 : 23 Junij 2006, 17:58:10
Yo...

Tole je slaba slika ampak lahko vidiš, da je ogromen, ko se spravi na okensko polico je ta odločno premajhna ::)

Tule je v varstvu pri mojih in seveda ne more, da ne bi na balkonu razkopal vseh rož. Da  potem mami lahko vsem z velikim "veseljem" pove, da MOJ mačk poje vse NJENE rože.

Klik pravi vrtičkar je res. Sicer niso najboljše fotke ampak to je najboljše kar sem zdajle našla.

Lp nina

Yo

• *
Odgovori #55 : 23 Junij 2006, 18:07:53
Ja, sorry, ampak vsi od teh, ki pridejo od mene so "malo čudni"  :P
Imam še enega na zalogi trenutno, tako da...  ;D

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #56 : 23 Junij 2006, 18:18:55
Hehhe... Frajer definitivno ni 'normalen' maček :D Zanj sploh ne vem točno kaj misli da je, v določenih pogledih je zelo pasji ... psov in mačk se takorečeno ne boji ... pred neznanci pa beži kot zmešan.

Zadnjič se je spoznaval z sosedovim mačkom in se je sosed v nekem trenutku ustrašil in začel pihati, frajer pa ga je samo čukasto pogledal in obstal na mestu da se je sosed umiril ... skuliran do amena ;)

Da ne govorim o raznih 'vlomih' v omarice in omare, da se najraje spravi v kako vrečo, da nihče ne more opraviti potrebe brez njegovega nadzorstva ... ime mu nebi moglo bolj pristajati :D

Lp, Črt

Yo

• *
Odgovori #57 : 23 Junij 2006, 19:05:30
Ja, priznam, kriva sem  8)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #58 : 30 Junij 2006, 20:55:06
Danes je bil za oba pesjana dan D. Naročena sta bila namreč na kastracijo in sterilizacijo pri Čopovi v Lescah. No pa se je malo zapletno. Rumba je sterilizacijo uspešno prestala... Smart pa ... ..

se je odločil, da bo celo noč bruhal in driskal in zganjal celo histerijo tako je kastracija za par dni preložena (bumbar ::)).

Rumba je že zbujena in bi najraje že lezla v naročje in skakla po dveh nogah, sploh ne vem kako jo bomo držali pri miru 10 dni ??? No ampak tudi to mora bit...

Lp nina

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #59 : 30 Junij 2006, 20:58:36
Smart se je odlocil, da noce zgubit svoje moskosti :D

battito animale