srednje šole

Gost · 278357

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #570 : 09 Februar 2007, 20:25:12
A je na Viču koga učila Marta Lukanec (kemija)? Me samo firbec matra kakšna se vam zdi  ;D
Je
Mene je imela v 3.letniku in je ful v redu. Vsaj meni - dobro razlaga snov, sicer zahtevna, ampak kaj čmo. Je fer, do tebe, če si ti pošten do nje. Tudi nato, je tistim, ki smo imeli kemijo za maturo, pa nam pripadajoča profesorica ni naklanjala "pozornosti", kaj šele primerne razlage snovi, smo šli enkrat prosit Lukančevo, če nam lahko nekaj razloži in je za nas, vsak ponedeljek ostajala po pouku 2 uri dlje, da nam je razlagala snov. Čeprav to ni bila njena naloga in še težave je imela z iskanjem varuške za svoje otroke, da je lahko potegnila. Res, kapo dol... Ženska na mestu.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #571 : 09 Februar 2007, 20:27:35
Fajn. Je drugače naša prijateljica pa skupaj na morje hodimo... in jo ima zdaj moja bivša sošolka za razredničarko, pa ji ni preveč všeč (čeprav se mi zdi da je bolj problem, v moji sošolki  ::)). Pa si je potem sploh nisem mogla predstavljati kot neko tečnobo, pa rekla je da jih skoz mori (tako jo je sošolka opisala)...  :-\

Pa hvala  :)

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #572 : 09 Februar 2007, 22:38:22
Mene ima tudi Lukanec. Jaz nimam nobenih pripomb, ker mi kemija gre. Tistim, ki pa imajo težave in se ne učijo oz ne kažejo zanimaja pa teži in jih sprašuje kar naprej. Potem pa ko začnejo malo delat je pa vredu.
Pa nasplošno so mi vse profesorce za kemijo vredu :)

Tista fizičarka... če se prav spomnim ima tud "tista tanova" dva priimka. ??? Kariž ima črne lase in veliko straši, ja. Ampak drugače je pa vredu. Snov jemljemo sistematično, skoraj vse napiše na tablo...Potem pa delamo vaje. Testi so pa potem pol teorije pol računskih nalog. Te računske so pa dostikrat iste kot smo jih delali v šoli, tako da ni tako težko. Edino druga konferenca (pri nas so 3) je težka. Ne vem zakaj, ampak drugi test iz fizike vedno zaserjem ;D Že 3 leta.

Ella, tista dojčarca je pa pomoje naša. Bolj majhna in skoraj blond, pa kadar je dobre volje ima smisel za humor. Kadar pa je slabe volje, je pa grozna. Vsaj meni no. :-\

Aja, bajla. Če je kdo bil. Tele naše bajlarce so malo entuziastične. Sta povedale kaj vse bi si želeli izpeljat, pa jima rata samo v enem ali dveh razredih, v ostalih pa ponavadi zmanjka časa. Ok, tiste celice smo vsi delali, pa na raziskovalni tabor res grejo vsi 2. letniki. Pa mikroskopiramo in imamo laboratorijske vaje. Ostalo je pa že bolj kot ne izbirno. Saj drugače je čisto kul. :)

Los je car!

ella

• *
  • Lota
Odgovori #573 : 10 Februar 2007, 00:41:45
Citiraj
Ella, pomojem je to ta, ki sem jo jaz imela.. samo nisem prepričana, ker se meni ni zdelo, da bi imela smisel za humor 

Ko boš na Viču pa le povej kdo te uči, da ti lahko kaj povemo   
Hehe, sej mogoče je bilo pa to samo zdaj na informaticu...sam se je res skos neki smejala pa tko...
Ja, držite pesti da pridem gor... :-[ ;) Nimam ravno samih petk, tako da upam da ne bo previsoka omejitev... :o :-\

Citiraj
Kadar pa je slabe volje, je pa grozna. Vsaj meni no.
Ja sej pravim, čist možno...zato sem pa vprašala. ;)

Od najstarejših dni človekove civilizacije in kulture je pes njegov prijatelj in sopotnik.

maja01

• zverinica ;-)
  • Pesjanar
Odgovori #574 : 10 Februar 2007, 12:37:43
Azu a tebe biologijo Mika uči?

jaz sem jo imela lani na vajah za biologijo (maturiteni teca, al kako se temu rece) in moram rect, da je fenomenalna. Res, ne bi mogla bit bolj zadovoljna.

-- You become responsible, forever, for what you have tamed. --

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #575 : 10 Februar 2007, 13:20:01
No fajn.Že na pogled deluje taka simpatična :).

Maja01 ti hodiš zdaj na bio fax?
Skratka vsi ki hodte na bio fax,kaj imate namen sploh početi v življenju?

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

zoe

• Moderator
Odgovori #576 : 10 Februar 2007, 19:05:33
Maja01 je na veterini, jaz sem pa na biologiji  :) Kaj imam namen početi v življenju? Skakljati po naravi in s tem fino zaslužit  ;D ;D

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Baki

• *
  • Ko se enkrat zaljubiš v bernčka,...
Odgovori #577 : 10 Februar 2007, 19:56:26
Jaz sem šla študirat tisto kar mi je bilo všeč, nisem se spraševala kje bom potem delala. Mislim, da se delo najde za vsakogar, tudi za nas biologe. Jaz trenutno delam prakso na šoli, tako da bom po vsej verjetnosti zatežena učiteljica! >:D ;). Sej se hecam, upam, da bom učence navdušila za biologijo in da jim jo bom znala približat.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #578 : 10 Februar 2007, 20:50:19
Hehe,Zoe mene mami provucera zakaj ne vetrina pa blablabla...

Jaz bi tud po naravi skakljala,upam,da me ne bodo v kakšen laboratorij zaprli :-[.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

M3ty

• *
Odgovori #579 : 09 Julij 2007, 15:59:16
Ojla jaz sem bila ze od 5 razreda osnovne šole prepričana da grem 100% na veterino.Ker nisem morala takoj v srednjo šolo za smer veterina sem se vpisala za živilsko tehnico v kranju(btš) kjer sem sedaj opravila poklicno maturo(danes izvem rezultate).Ko smo imeli informativne dneve sem sla z zanimanjem na gimnazijo Kranj povprasati o veterini kjer nam je predavala absolventka veterine.Ko sem prisla iz ucilnice je moja zelja za veterino usahnila..zakaj?Govorila je da zelo tezko dobis sluzbo,da ni nujno da se na koncu ukvarjas z malimi zivalmi itd.Vendar pa sem se nekega dne zacela zavedati da mi nihce dug nebo pomagal priti do tega poklica kot le jaz sama-->vedarle se ucimo sami zase.Vsi so bili sokirani da sem misel na veterino opustila ampak tega mi je bilo dosti ker sem prisla do zakljucka da zelim 100% postati veterinarka in ce bom to zeljo uresnicila bo moje zadovoljstvo se vecje.Tako sedaj upam da bom sprejeta na maturitetni tečaj(splosna matura) ki ga bom opravljala eno leto in potem odsla na faks veterine!Ce si nek poklic zares zelite naj vas ta zelja in mocna volja vodi do zeljenega cilja!

Ne ljubi nekoga ki je popoln, ljubi nekoga ki ni, in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo!!!

fido

• *
  • zehh
Odgovori #580 : 17 Julij 2007, 00:32:28
osnovno šolski program sem zaključil na jeseniški šoli Tone Čufar
letos pa nadaljujem šolanje kot gimnazijec 3. letnika gimnazije Jesenice

LP

Pri belem dnevu s svetilko v roki na svetu ne najdem človeka, ki bil bi mi zvest kakor pes.

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #581 : 19 Julij 2007, 17:45:42
Moja želja že nekaj let je veterina...  čez dve leti bom končala gimnazijo, pa upam da mi bo pol ratalo prit na fakulteto za veterino.   Am mi lahko kdo, ki hodi/je hodil malo opiše kako zgleda tam?  Predmeti, zahtevnost, neprijetne in prijetne stvari..  Sem pač firbčna, če je to prava izbira zame  :)

lp, Jana

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

http://never-endingdreams.deviantart.com/

maja01

• zverinica ;-)
  • Pesjanar
Odgovori #582 : 19 Julij 2007, 20:20:45
klik in klik imamo kar dve temi  ;D tako da ju preberi, potem pa vprasaj kar te zanima.  :)
lp, m.

-- You become responsible, forever, for what you have tamed. --

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #583 : 19 Julij 2007, 22:02:37
mene pa zanima, če se že kaj ve, ali bo na veterini (sredni šoli) potekal pouk popoldne in dopoldne ali samo dopoldne?

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #584 : 19 Julij 2007, 22:04:39
maja01 hvala :)

lp, jana

If an animal does something we call it instinct. If we do the same thing for the same reason we call it intelligence…

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #585 : 19 Julij 2007, 22:47:08
mene pa zanima, če se že kaj ve, ali bo na veterini (sredni šoli) potekal pouk popoldne in dopoldne ali samo dopoldne?

Do zdaj je bilo še vedno in popoldne in dopoldne,čeprav so nam že pred 2 leti obljubljali, da tega več ne bo. Dvomim, da bo letos kaj drugače. :-\ Sicer pa to niti ni tako slabo. ;) Manj gužve na šoli, ker imata navadno samo 2 razreda tisti dan pouk popoldne. Pa še dlje lahko spiš. 8)

Laetus Canis - Varstvo psov v Ljubljani

Felix qui potuit rerum cognoscere causas.
(Vergil)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #586 : 19 Julij 2007, 23:13:52
hehe...res je...ampak mene bolj skrbi zaradi treningov in prihodov domov...pozimi bi prišla domov že ob trdi temi  :'(  ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #587 : 20 Julij 2007, 10:57:06
Do zdaj je bilo še vedno in popoldne in dopoldne,čeprav so nam že pred 2 leti obljubljali, da tega več ne bo. Dvomim, da bo letos kaj drugače. :-\ Sicer pa to niti ni tako slabo. ;) Manj gužve na šoli, ker imata navadno samo 2 razreda tisti dan pouk popoldne. Pa še dlje lahko spiš. 8)

Ne če imaš 2h vožnje do šole :(...
Jaz močno upam,da bo samo dopoldne...če bo dopoldne bom doma najkasneje ob 4h (vstajam ob 5h) če bo pa popoldne moram ob 7h zjutraj na avtobus in bom najpozneje doma ob 8h :'(.

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #588 : 20 Julij 2007, 11:20:58
ja T.M.T to je ful šit...jest mam na srečo samo pol ure do Lj torej malo več b iemla do šole, no recmo 1h  :-[  kr neki zdej bluzim  :-\ ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #589 : 20 Julij 2007, 11:41:57
No jaz zdaj ciljam na to,da se bom lahko s fantom vozila do bežigrada pa tam na trolo pa da bo mal spanja prihranjenega.Sploh ne,da ne morem zgodaj vstat ampak sem potem cel dan neznosno zoprna oseba...

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #590 : 20 Julij 2007, 11:54:33
Jaz imam 1 uro vožnje do šole...pa sem iz Ljubljane. ::)
Zakaj bi morala pa ob 7ih na bus, ko je pouk popoldne? Saj se začne popoldne šele ob 11.40, 12.30 ali 13.20

(Vergil)

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #591 : 20 Julij 2007, 12:13:35
Jah, včasih pač ni busa.
Jaz imam zadnji vlak zjutraj ob 7.42 potem naslednji je pa 10.54. In kaj naj, če se nam pouk začne ob 10.55, kar se nam zgodi na vsake tok časa? (Ok, simpl odgovor: razredničarko nahecat, da sem lahko 1. uro doma in pridem malo kasnej :P ;D)

Los je car!

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #592 : 20 Julij 2007, 12:42:09
Azu, kje točno iz Črnuč si ti?

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #593 : 20 Julij 2007, 12:57:46
Jaz imam 1 uro vožnje do šole...pa sem iz Ljubljane. ::)
Zakaj bi morala pa ob 7ih na bus, ko je pouk popoldne? Saj se začne popoldne šele ob 11.40, 12.30 ali 13.20

Zato,ker gre iz Šmartna (meni najbližja postaja) avtobus ob 7h drugi pa ob 10h ;).In ker ima Kamnik še grozne povezave z Ljubljano...ti ne preostane drugega :(.

Zjutraj imam to srečo,da mi ni treba ob 5h na bus v Šmarten in potem ob 6h naprej iz Kamnika (45min gledanja v zrak) in grem od doma ob pol 6h z atijem in gledam v zrak 15min.

Kok zakomplicirano :-\

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
Odgovori #594 : 20 Julij 2007, 13:03:25
Azu, kje točno iz Črnuč si ti?

Žorgova ulica. Imam na voljo 3 postaje št.6 pa do vsake imam približno enako (cca.10 minut hoje).

(Vergil)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #596 : 05 September 2007, 18:58:10
Kako ste fazančki?

Jaz osebno...utrujenaaaa,zbegana...trenutno se prav grozno počutim.Saj večina učiteljev je uredu vožnja me pa izmuči :(.Zdaj še najbol trepetam kakšen bo 2. urnik.Ker če bo bolj popoldne jaz pojma nimam kdja bom prišla iz šole in kako se bom učila...
Upam,da se čimprej navadim na vse...

Veliko uspeha vsem!

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #597 : 05 September 2007, 21:08:55
Fazančki smo suuuper .. Nismo bili fazanirani, ostali a ste bili kaj? .. Šola je super, sošolci in ostali dijaki tudi, učitelji so večinoma sami fajni, izjemoma imamo kakšnega, ki ga že po treh dneh ne prenesemo, ampak bomo zdržali  ;). Mi je fuul bolj ušeč kot pa osnovna šola, čeprav me je bilo v ponedeljek strah kot psa  ::) :P

Jana*

• *
  • Tery & Brie
Odgovori #598 : 06 September 2007, 20:32:24
Fazančki smo suuuper .. Nismo bili fazanirani, ostali a ste bili kaj? .. Šola je super, sošolci in ostali dijaki tudi, učitelji so večinoma sami fajni, izjemoma imamo kakšnega, ki ga že po treh dneh ne prenesemo, ampak bomo zdržali  ;). Mi je fuul bolj ušeč kot pa osnovna šola, čeprav me je bilo v ponedeljek strah kot psa  ::) :P

hehe sem se kar spomnila svojega prvega letnika  ::)  madonca drugo leto bom pa že jaz fazanirala fazančke  >:D      ker mi smo pa bli fazanirani....  tak da smo nerazpoznavni domov prišli  ::)  in to zadnji petek pred prvonovemberskimi počitnicami heh, učitli so se nam pa smejali woohoo  ;D   pa da ne omenjam paradiranja skozi mesto v vsej tisti čudni opravi in pobarvanim obrazom - tudi s pasto za čevlje, alkoholcem,...  (boge bicike je skor kap trofla - taka horda divjakov skozi mesto)  ;D

kako fazaniranje ste pa kaj ostali imeli v prvem letniku?   Tud tako krepko, al bolj u izi?  ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #599 : 06 September 2007, 20:48:53
Jana* jaz sme v celem tednu 1x slišala frrrr.To je vse :).Dobila sme koruzo v glavo na avtobusu za domov v šoli pa nič.Kakšni pa hodijo iz ŠCRM-ja :-X...gorza.Se mi kar smilijo.Samo,da tam "fazanajo" od 2. letnika naprej,ne samo 4.