Bugz...Štručko sem dobila v Tukanu v BTC-ju, sicer je bila zadnja, vendar jih bodo sigurno še dobili, drugače je pa še en Tukano na Rudniku pri OBI-ju, drug pa pri Lesnini na Brdu - kar se tiče Ljubljane, pri vas na primorskem je pa tudi sigurno kakšen, drugače pa se pa pomoje dobi tudi v drugih pasjih trgovinah, kot je rekla Scythe.
Štručka pa stane 4,46 eur - 1068,79 sit.

Je pa našemu Taju zelo zanimiva in jo veselo prenaša sem ter tja po stanovanju - zaenkrat je še cela...

****************************************************************************************************
Polonči... Je tale poza legendarna za bernije a ne

... joj so lušni...

****************************************************************************************************
Aska... No, dobro da slikic ni preveč, ker se res težko odločim katero naj nalimam, ker jih je tako veliko... pa na eni slikici mi je všeč nekaj na drugi nekaj drugega, drugače pa brez skrbi jih ne bo zmanjkalo

... pa saj vsi veste kako je, a ne...

Scythe... Ful mi je lepa tale rutka od Astorja, no tako bi jaz imela...

Pa Taj ima tudi tako žogico kot Astor

, sem mu jo zadnjič kupila - oranžno, prej ko je bil manjši je pa imel roza, vendar jo je uničil

- nič čudnega...

Zadnja slikica od Astorja pa samo potrjuje, da je tale "berni spalna poza" res legendarna pri bernijih...

Kala,Runo,Bella... Ful luškana ovratnica

, bom šla pogledat še za tole ovratnico v Mr.Peta, ker imam itak namen iti tja kupit še modro ovratnico in moder povodec - da bomo vedno v stilu...

Drugače pa hvala za trud in slikice...

Baki... Bom šla pokukat še v kakšno Levis trgovino za rutke, mislm, da je ena v stari Ljubljani

... Hvala Miša...

Lep pozdrav vsem,
Tina