konji

Equus · 256903

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #330 : 17 Maj 2007, 16:13:46
Super... ;D Jaz že izbiram za mojega...naj bi se skotil okoli 15.6..... Ne vem če bo punca bo Morning Star in jo bom klicala Star, če bo pa fant bo pa Day Dream in ga bom klicala Dreamy...

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #331 : 17 Maj 2007, 16:18:53
hehe... spet bo povsod polno maldega življenja v hiši...mi tudi sedaj junija dobimo še enega... ;D

drugače je ap tale ime meni ušeč- Wonder of the world  ;D ;D torej Wonder  8)

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #332 : 17 Maj 2007, 16:21:21
Vidim da ti ne manjka idej... :D Super...jaz jih imam tudi na zalogi... Ker je oče Domingo...bi lahko bil mladič Domingo's Spirit..in ga lahko kličem Spirit..Ali pa Domingo's Hope... ali pa Domingo's Dream...   ;) GG

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #333 : 17 Maj 2007, 18:14:30
hehe, res je  :D ...jaaa!!Spirit!Zakonsko ime ::) Wild Spirit  ;D  kakšno žrebe je pa lahko tudi Domingo's Beauty  ;D

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #334 : 17 Maj 2007, 18:16:40
 ;D :D :o :o ;) GG

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #336 : 17 Maj 2007, 19:57:42
ful dobre slikce. zakon konjiči. spirit je pa zakon ime. :)

drugače pa če koga zanima...
ta vikend je tekma v KK Gotovlje
naslendnji vikend v KK Ljubljana
še naslednji pa na Krumperku

mi smo za gotovlje in ljubljano prijavljeni, zdaj se mormo samo še odločit kaj gremo če sploh kaj gremo ;D, odvisno od vremena in kakšna bo posledično podlaga. za krumperk pa če bo vse vredu pa smo ziher tam.

sem ugotovila, da nisem nič poročala iz prejšnega vikenda, ko smo bili v avstriji. ja bilo je vse super. zadnji dan nismo štartali, ker se je action povalala v boksu in se z zadnjo levo nogo podrajsala ob en rob, tako da je mela manšo ranco. nič ni šepala sam vseeno če bi jahala bi tisti pesek in vse sigurno prišlo pod ščitnik in bi jo skelelo tega pa ne mislim delat. ampak sedaj je že nazaj v formi, vse se je zacelilo in zaraslo. bilo je super samo vreme je kar precej nagajalo. ampak rezultati so vseeno dobri  .... http://www.sportergebnisse.at/Ergebnisse/2007ergebnisse/08csn_preding/Bewerbe.htm

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

*alfa*

• *
Odgovori #337 : 17 Maj 2007, 21:21:19
O irenchy, če boš prišla v Ljubljano tekmovat se bova pa kej vidle ne? parkur bo pa postavljen na travniku, in tud če bo vreme zanč bo tekma prestavljena kakor jaz vem ;)

lp urška

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #338 : 21 Maj 2007, 15:50:08
ja baje je, če je slabo vreme prestavljeno za en teden. samo ni pa preveč fino, da bi bilo zdej skos vroče, ker bi bilo pa spet trdo ko šus. mi smo bili v gotovljah v soboto. smo šli tisti, ki skačemo 1m in 110cm, ker za več je brezveze,ker je pretrdo.mi smo šli  namesto treninga na 1 štart. bilo je super. midve sva šle supr z 0 kazenskimi. smo imeli pa zopet eno manjšo nesrečo. ko smo se peljali po avtocesti je oči skos enakomerno vozil 100 do 110 km/h. zraven nas je šel kamion 90km/h in ga oči lepo prehiti in počaka toliko in se umakne nazaj na notranji pas, nakar mi pridemo v tonel in kamion za nami prinori in čisto za nas za prikolico (že to je šok za konje iz svetlobe v temo potem pa še luči kamiona direkt v prikolo in da je mera pona še potrobi. action je neki skočila in jo je nekako očitno spodneslo in si je podrajsala dol kožo čisto malo nekje na vrhu zadnje noge. ko smo se pa vračali, se je pa seveda še enkrat ustrašla, čeprav ni bilo nič in se še na istem mestu tako da imamo zdaj ranco 2x2cm. ampak se je že naredila kot folija čez tako, da zdaj samo še mažemo z kremo za rast dlake.

lp

Roger Caras

*alfa*

• *
Odgovori #339 : 22 Maj 2007, 20:36:21
ojoj...vi pa imate smolo s prevozi...glede terena v lj...včeraj je bilo zelo trdo ampak danes je namočil dež pa jutri bo tud baje...tko da če ne bo preveč soparno pa sonca velik bo vredu...drugače me boš pa najbrž vidla med tistimi ki bodo pomagal ovirce, ki so padle dol nazaj postavljat...in bom cel dan tam :).....glede prevoza pa tud jaz lahko eno zanimivost povem...se dva haflingerja težje peljeta kakor en hanoveranec pa češka toplokorvna :Psmo se ravno nazadnje peljali v depalo vas in smo ugotavljal to ;D

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #340 : 22 Maj 2007, 20:39:00
a si bila v depali vasi?? Mi smo bili tudi, škoda ker nisme vedela, ker bi te za rokav pocukala  ::) Vem da je bil "tvoj"Alf tam..nevem pa če si ti z njim tekmovola, po podatkih Urše nisi bila to ti.. :-[  ::)

*alfa*

• *
Odgovori #341 : 22 Maj 2007, 20:50:19
sem tekmovala sem...samo sva bolj slabo odjahala...po podatkih katere urše? če te zanima je pod temo haflingerji slikce iz depale vasi...drugače bom pa najbrž tekmovala tudi na krumeprku(9.junij)pa v novem mestu(16.junij)

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #342 : 23 Maj 2007, 12:35:58
Urša Rot...tekmovala je z Vinnie(nisem 100% da se tako napiše) bom pogledala  ;) Nisem veldela da si bila to ti.  ::)

*alfa*

• *
Odgovori #343 : 23 Maj 2007, 17:39:42
aja urša z vinnie...s to sva pa prijatlce :Pja sj drgač je alf 2x štartu....jz sm ta prvič znjim....drgač pa ja to sem jz :) ;D

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #344 : 24 Maj 2007, 08:02:23
katera pa si bila?mi smo pršli ene 3 štarte pred uršo...potem pa smo kmalu šli  :-\

*alfa*

• *
Odgovori #345 : 25 Maj 2007, 06:28:48
bila sem 17...bolj slabo :)...no če boš pa še kej na dresurnih tekmah me pa kr poišč ;)

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #346 : 25 Maj 2007, 10:34:20
hehe...bom iskala Alfa, ga bom prej našla  ;D ...drugače pa lahko tudi ti mene poiščeš, sem vedno tam z enim pasjim psihotom in ga mirim, da nebi pod konja skoču  :-[ ;D

pa sej ni tok slabo no...baje da je blo velik starejših?

*alfa*

• *
Odgovori #347 : 25 Maj 2007, 18:06:29
hehe..ja sej to je problem k hodjo konji za M al p S na A in mi ta ''mladi'' nimamo nobenih šans da bi bli kej dobri...razn če dobiš dobrga konja u klubu...drgač pa ne....no ti kr rec urši da prideta do mene pa bo ;D

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #349 : 25 Maj 2007, 19:36:54
hehe..ja sej to je problem k hodjo konji za M al p S na A in mi ta ''mladi'' nimamo nobenih šans da bi bli kej dobri...razn če dobiš dobrga konja u klubu...drgač pa ne....no ti kr rec urši da prideta do mene pa bo ;D
to je pa slovensko konjeništvo. lahko bi razdelili in podaljevali nagrade in meste glede na licenco. tako kot je drugot v tujini...ampak pač.

jutri jaz po vsej vrjetnosti ne jaham, ker sem bila v sredo cepljena in me roka 2 dni boli tako nenormalno, da z njo ne moram nič držat oz. nič delat...tako, da :-\ >:( >:( >:( bom pa tam vsaj ko bo 1m, ko štarta tamala z zaro.

lp

Roger Caras

Nika

• *
  • Buda
Odgovori #350 : 25 Maj 2007, 19:47:28
drugače pa lahko tudi ti mene poiščeš, sem vedno tam z enim pasjim psihotom in ga mirim, da nebi pod konja skoču  :-[ ;D

Js sem sla zadnjic sam zarad tega v Gotovlje. Do zdej je glih enkrat na dva mesca vidu velko posast pa ni bil ravno navdusen, tak da sem bla na tekmi kar presenecena nad njegovim gentlemanskim obnasanjem. Sam ni mu bilo jasn, zakaj konja ne sme po riti povohat :D

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #351 : 25 Maj 2007, 19:55:25
Js sem sla zadnjic sam zarad tega v Gotovlje. Do zdej je glih enkrat na dva mesca vidu velko posast pa ni bil ravno navdusen, tak da sem bla na tekmi kar presenecena nad njegovim gentlemanskim obnasanjem. Sam ni mu bilo jasn, zakaj konja ne sme po riti povohat :D

hehe...naša je čisto nora na konje, ko so na vidiku ne sliši in ne vidi, ničesar drugega razen konjev  :o :o

*alfa*

• *
Odgovori #352 : 25 Maj 2007, 20:35:55
to je pa slovensko konjeništvo. lahko bi razdelili in podaljevali nagrade in meste glede na licenco. tako kot je drugot v tujini...ampak pač.

jutri jaz po vsej vrjetnosti ne jaham, ker sem bila v sredo cepljena in me roka 2 dni boli tako nenormalno, da z njo ne moram nič držat oz. nič delat...tako, da :-\ >:( >:( >:( bom pa tam vsaj ko bo 1m, ko štarta tamala z zaro.

lp

ja irenchy poznam slovensko konjeništvo...čeprav nazadnje je blo celo 2x podelitev enkrat za pokal pa enkrat za izven konkurence...ampak no...kaj češ...

no irenchy jz bom pa najbrž ceu dan tm...se widmo kej :P

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #353 : 03 Junij 2007, 11:42:27
dones 15.45 je na Slo 2 prenos dresure Grand prix-a iz Lipice

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #354 : 12 Junij 2007, 18:39:25
ravno zdele sem se spomnila, da me je nekdo prosil, da naj sporočim kdaj bo kakšen turnir v velenju.  torej... 23 in 24 in pa 29, 30in 31.(državno prvenstvo za mlade konje) mi smo oba termina gor in jahamo. :) tale vikend je pa mislim,da v škofji vasi, ampak tja nas ne bo. mam nekaj novih slik ampak kakšen drug dan vam jih pokažem.

upam, da se s kom srečamo :)

lp

Roger Caras

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #355 : 12 Junij 2007, 18:53:17
hej!

si bila zdaj v nedeljo na tekmi?? Naš Balu nam je prinesel odlično 2. mesto  ::)  tokk sem ponosna nanj  ::) :-*

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #356 : 12 Junij 2007, 19:04:45
ne ta vikend ne. preslab teren. smo bli pa na krumperku oba dneva.

čestitam. bravo.

Roger Caras

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #357 : 12 Junij 2007, 19:20:02
hvala  ;D 

upam da se kaj srečamo no...

Golden Girl a ste že blizu kotitve??

*alfa*

• *
Odgovori #358 : 13 Junij 2007, 06:35:58
kajcyka a to je tisti balu ki ga jaha rok peček....a to je tvoj konj al kaj?...ga fulkrat vidm dol na hipodromu...pa zmeri ga občudujm :)ful je lep.čestitam...če pa koga kej zanima je pa to soboto tekma dresurna v novem mestu...midva za alfkom štartava na L1 ;)...irenchy čist sm ti pozabla čestita za tvojo sestro ne k je zanč zmagala....nič ne poveš....kakšna fotka?.....sem jo ravno zgrešila...pa drugič ;)

lp urška

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #359 : 13 Junij 2007, 20:09:46
ja alfa to je on..ga jaha rok peček, je pa moj lepotec  ::)  podi ga gdaj še v mojem imenu prečohat...sicer bom zdaj verjetno več pri njemu  ::)