Super ocene maš! ko bi imela jaz take.
Am...kakega kraševca? A nimate drugo polletje likovno?
Ja, ogromno ocen. Javla se bom še etiko, glasbo in zgodovino. In ja, sem s primorske, ma bi raje imela francoščino!
Ma sej se niti ne trudim za ocene. Važno je da znam-ocena ni pomembna.
Drugače pa: naša šola spada med slabše. Učitelji-sama groza. Neprestano delamo referate, plakate, se učimo pesmice-kaj pa nam bo to pomagalo, lepo prosim
.
Danes sem pesmico-ki jo btw nisem imela napisane dobila 3-in je rekla učiteljica da to ni prava ocena. Mislim HALO?
? Zakaj se jih potem moramo učit? In zakaj nam deli fejk ocene!?
Še glede mojih ocen-včeraj smo dobli zgodo. Ena točka do štiri. Sem se javla gefo-je sošolec rekel: "Ah ta piflarka spiflana itak bo pet dobila. Škoda da ni že crknla da bi bila ena budala manj na svetu." In sem se celo uro trudila da me ne bi zaselo da ne bi jaz koga poskušala zadavit.
Etika-test o verstvih. OK.Naštej krščanske revije in radio. Am...halo?
A za naj ATEISTE pa ni prostora v šoli? A beremo verske revije? A poslušamo njihov radio? A častimo jezusa, mogoče? Smešno, medijev ni bilo v knjigi. Smešno, da nam je učiteljica rekla: "Eh, sej hodite v cerkev, to morte znat." Smešno, te dve točki sta me stali petice.
Matematika-se ne trudim. 4 je dovolj.
Slova-ena točka. Res nimam sreče. Pa VEJICO sem pozabla in pa-pa petica!
Angleščina. Spis. Učiteljica je rekla da nimam domišljije in mi odbila dve točki, ki sta me stali petice.
Kemija-predmet v redu, učiteljica pa ne.