Avtor Tema: vsi psi nezaželeni na vsakem koraku  (Prebrano 102502 krat)

katka

• Gost
vsi psi nezaželeni na vsakem koraku
« Odgovori #180 : 27 September 2007, 08:57:51 »
Mi smo poleti (v idrijski beli) ugotovili, da bi se bart še kako postavil za člane naše familije, ne glede na okoliščine in ne glede na ceno.
Šli smo v nek bar na prostem, se usedli in si naročili nekaj za spit. Psi morajo bit na povodcu, zaradi kopalcev. Je pa bil tam nek vaški pijanček, z mladim berencem in ga je imel kar spuščenega. Itak je sledilo vprašanje: a je kej hud? odg.: ne ni. In mali mu je začel skakat po glavi itd,želel se je igrat. Bart se je sicer malo ukvarjal z nim, ampak potem sem pa že vidla, da mu je presedlo, zato sem ga dala na prostor zraven sebe, tistega mladička pa "odgnala". Tipu očitno ni potegnilo, da gre mojmu psu na jetra, da se en mali predolgo po njem vesi in sploh ni hotel slišat, da naj da psa na štrik. Potem je pa mladič skoču na brata(češ, daj igraj se z mano pa dej mi tisto, kar maš v rokah(sladoled) ) Bart je ustal in "skoču" prot mladiču in ga s taco(tako, kot njufi radi delajo) butnil, da se je mali mal usral in je šel lastniku med noge. In potem, v kolikor je prišel un mali spet mimo je v opozorilo zarenčal, da je šel stran. In kaj je temu sledilo: Punca, imaš zelo nevzgojenega psa! ...  >:(  >:(  >:(  :-X...grr!
Mi smo se spokali dam in postalo mi je malč hudo, ker sem vidla, na kakšnega lastnika je nabasal kužolin.

lp!

Domino

• *
  • Spol: Ženski
    • http://www.dominosbest.com
« Odgovori #181 : 27 September 2007, 14:38:54 »
Ma ja sej itak...

Jaz takim, s katerimi nočem imet opravka kaj preveč in katerim že "vidim" njihove teorije v glavi ... kar rečem da je psička huda in se obrnem...

Na vprašanje a "je kaj hud" sem itak že  >:( >:( alergična!

Neolikano ampak... :P :P :P

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #182 : 27 September 2007, 16:36:16 »
Jaz kakšnemu takemu na vprašanje: "ali grize?" ponavadi odgovorim kar z ja. Pa niti ne lažem, ker cele kosti naprimer ne more pogoltnit :P :D
lp
T.

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #183 : 27 September 2007, 16:46:23 »
Yo, saj taki lastniki gredo vsem normalnim lastnikom psov na živce.  >:(  Mislim, da se na forumu taki ljudje, ki nimajo "osnovne pasje olike", bolj težko najdejo ali pa so tiho...  :-\  ::) Ljudje se še vedno ne zavedajo, da so odgovorni za škodo, ki jo njihov pes naredi...   :-\
Glede tega, da je na forumu bolj malo takih ljudi , se ne bi strinjala... Dosti jih je namreč tudi takih, ki imajo pse spuščene kjerkoli, čeprav niso "škodljivi" oz. hudi. Ampak, čisto en lep primer, se bo vse spremenilo, ko bo odvezan kuža nabasal na hudega privezanega.
Še to, saj se tudi meni zgodi, da Kana prej opazi psa kot jaz in včasih sklizne, ampak to probavam kakor toliko ustaviti in jo dam na povodec takoj , ko vidim drugo osebo ali psa, če nimam povodca jo primem. Ne gre se samo za nas in naše pse. Gre se tudi za druge. nekateri ljudje pač ne marajo psov in prav tako so nekateri psi agresivni do ostalih. Resne poškodbe pa ne bom tvegala samo zato, ker je drugi kuža "prijazen."

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #184 : 27 September 2007, 17:02:18 »
Midve s Kano sva zadnjič ob Savi naleteli na odvezanega belgijca, ampak so bili lastniki zraven pa sem mislila da jih bo ubogal na odpoklic, ampak ni in se je zakadil direkt v Kano (bila je privezana), ji izpulil par šopov dlake (na srečo ni prišel do kože), potem pa so ga lastniki končno ujeli in privezali.

Se pa jaz čisto podzavestno postavim pred Kano in jo probam ubraniti... upam da ne bom kdaj jaz fasala  ::)  :-\ Moje zdravljenje je vsaj cenejše kot pasje  :P Hec  ;)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #185 : 27 September 2007, 17:18:46 »
Še to, sem šla zdajle prebrat celo temo- kajcyka- si napisala, da če se ti nevljudno zaderejo da priveži psa, ga ne boš.
Saj so ti že ostali fajn povedali, pa vseeno, jaz se dostikrat, precej panično oz. glasno zaderem ,  če lahko privežejo psa. Če se ne zaderem preveč glasno, še bolj hitijo proti meni, da bi ja slišali kaj hočem in v bistvu niti ne dojamejo kaj jim hočem povedat.
kanchy- jaz se tudi tako , instinktivno, postavim pred Kano ko je napadena, če Kana, mrcina kot je, hoče napasti nazaj, jo povlečem nazaj in stisnem med noge, ali pa jo dam komu drugemu, jaz se pa ubadam z drugim psom. hvala bogu, so dostikrat pri takih pesjanih učinkoviti že bolj oster "marš dumu" in sama sem naletela le na primer, ko je pač Kana zarenčala , druga psica pa jo je napadla brez opozorila. Pa sem obe prijela za grbo pa mal treščila ob tla pa se niti pogledali več nista- lastnica psičke pa tudi ni nič oporekala temu, starejši človek ki pa je kosil na sosednjem trvaniku pa  je pametno pokomentiral . "Saj je prav, more bit red v bajti.".   Je pa verjamem da, velika razlika, če Kano napade mali cuce ali 60-kilski mastif. V takem primeru nimam pojma, kaj naj bi naredila.
Mi je pa res žal za tiste, ki ste imeli slabe izkušnje, jaz na srečo sem iz strani ljudi doživela le vlečenje njihovega cucka za rep ker jim je ušel in postrani poglede, ker smo edini v vasi ki sprehajamo psa- kaj v vasi mislim, da v premeru 4 km edini, smo pač čudaki.

Lanabela

• Pravi Pesjanar
« Odgovori #186 : 27 September 2007, 17:24:13 »
Citiraj
Dosti jih je namreč tudi takih, ki imajo pse spuščene kjerkoli, čeprav niso "škodljivi" oz. hudi.

...še več pa je takih, ki se repenčijo, da imajo svoje pse vedno privezane in se zgražajo nad nami, ki jih nimamo. Samo hec pa je, da potem v kakšni drugi temi kje drugje beremo od taistih, kako so hudobni psi preganjali njihove (zagotovo ne privezane) pse čez drn in strn in kakšne podobne dogodivščine.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #187 : 27 September 2007, 17:42:36 »
No jaz svoje definitivno nimam svoje zmeraj privezane... mislim da je celo več časa spuščena kot privezana. Res pa je da jo privežem vsakič ko zagledam kakšnega psa ali človeka, če le dovolj hitro opazim. Žal včasih opazim prepozno... enkrat mi je napadla eno psico (obe sta bili spuščeni), ker je imela Kana kost in je prišla tista psica zraven. In je Kana skočila vanjo. Sem Kano samo prijela za kožo na hrbtu in jo dvignila ter prestavila stran. Na srečo je bil gospodarjev komentar le: "Kar naj še ona (tista druga psička) kdaj faše... saj zmeraj ona druge napada"  ::)  :)

Jana*

• *
  • Tery & Brie
    • dA
« Odgovori #188 : 27 September 2007, 17:55:33 »
Glede tega, da je na forumu bolj malo takih ljudi , se ne bi strinjala... Dosti jih je namreč tudi takih, ki imajo pse spuščene kjerkoli, čeprav niso "škodljivi" oz. hudi. Ampak, čisto en lep primer, se bo vse spremenilo, ko bo odvezan kuža nabasal na hudega privezanega.
Še to, saj se tudi meni zgodi, da Kana prej opazi psa kot jaz in včasih sklizne, ampak to probavam kakor toliko ustaviti in jo dam na povodec takoj , ko vidim drugo osebo ali psa, če nimam povodca jo primem. Ne gre se samo za nas in naše pse. Gre se tudi za druge. nekateri ljudje pač ne marajo psov in prav tako so nekateri psi agresivni do ostalih. Resne poškodbe pa ne bom tvegala samo zato, ker je drugi kuža "prijazen."

Točno o tem sem jaz nekaj postov nazaj govorila. Žal pač imam psa z nizkim pragom tolerance in imam večne probleme z drugimi psi, ki so spuščeni. Čisto nič ne pomaga če je moj privezan. Pa ko jaz na daleč kličem 'privežite psa' me zmeraj neumno zabijejo češ saj njihov ni hud. Pa jebela ne vem zakaj ne morejo zastopit da me za njihovga psa ne skrbi a je hud al ne, samo nočem da moj kako nevšečnost povzroči.

Ali pa tudi v nekaterih primerih kjer imajo drugi spuščenega psa - svojega dvignem v naročje (sreča da je mali  :) )    Potem me pa spet drugi nadirajo češ, kaj se tako bojim za svojega psa, saj njihov mu nič ne bo naredil itd..  lubi jezus. Ne gre jim razložit da se ne bojim njihovega psa..  pač ne razumejo da je morda moj malo manj 'priden'.  Ali pa samo jaz mislim tako, ker mu nikdar ne zaupam in se raje bolje pripravim kot premalo in bi potem neumno gledala če bi prišlo do kake težave.   ::)  ponavadi njihove besede preslišim in grem dalje. Ampak u bistvu samo hočem preprečit da bi prišlo do kake neprijetnosti, ki bi jo moj utegnil narest.

V splošnem - ne motijo me neprivezani psi. Motijo me lastniki ki mislijo da lahko njihov neškodljiv kuža počne karkoli in med drugim tudi 'igrivo' najeda živce drugim. Prav veseli me če vidim odvezanega psa ki lepo in mirno hodi ob lastniku ter se ne meni za okolico. Če pa se že, da se zna na povelje tudi vrniti k lastniku. Ampak večinoma sprehajajo odvezane pse prav lastniki ki nimajo čisto razčiščenih pojmov glede vzgoje psov. Vsaj jaz naletim na takšne v 9/10 primerov.

doro

• *
« Odgovori #189 : 27 September 2007, 19:05:32 »
Ne piše pa, da je ta majhen otrok psu kar nekaj časa metal skozi ograjo kamenje, dokaz je bil kar majhen kupček kamenja v pesjaku.

Ta je podoben kot naš sosed. Zadnjič je praznoval roj. dan (mali,ene 8 let) in je bilo povsod polno otrok. In midve greva tam mimo na sprehod in slišim kako se tej mali za grmovjem nesramno hihitajo. In kar naenkrat začne povsod letet kamenje,namenjeno moje psu seveda. Jih prašam če so normalni in se razbežijo in se mi smejejo v obraz  >:(. Okj,se odločim da grem do stašev in še preden uspem prit do mize kjer so sedeli me ena ženska napade tipo: "WoooW,wow,da se mi nebo ta pes posral na travo." In ženska sploh ni vedela kje so otroci, kaj šele kaj počnejo. In vseskupaj se ji je zdelo čistno normalno.  :-X
Potem sem šla do otrok in jim sama zatežila. Eden je stopil ven iz skupine in rekel da ima tudi sam psa in da tudi njemu ni všeč da to delajo. In takoj so ga začeli zajbavat,da ki je "punca",da oni vsi doma brcajo mačke in ciljajo pse... :-X :-\
Ostalim sem zagrozila,da naj se me pazijo če jih vidim še enkrat ciljat na (mojega) psa, tisti fant je pa  šel z mano na sprehod :)

Yo

• *
« Odgovori #190 : 27 September 2007, 20:21:11 »
Žal pač imam psa z nizkim pragom tolerance in imam večne probleme z drugimi psi, ki so spuščeni. Čisto nič ne pomaga če je moj privezan. Pa ko jaz na daleč kličem 'privežite psa' me zmeraj neumno zabijejo češ saj njihov ni hud. Pa jebela ne vem zakaj ne morejo zastopit da me za njihovga psa ne skrbi a je hud al ne, samo nočem da moj kako nevšečnost povzroči.

Točno o tem sem jaz nekaj postov nazaj govorila. Žal pač imam psa z nizkim pragom tolerance in imam večne probleme z drugimi psi, ki so spuščeni. Čisto nič ne pomaga če je moj privezan. Pa ko jaz na daleč kličem 'privežite psa' me zmeraj neumno zabijejo češ saj njihov ni hud. Pa jebela ne vem zakaj ne morejo zastopit da me za njihovga psa ne skrbi a je hud al ne, samo nočem da moj kako nevšečnost povzroči.
V splošnem - ne motijo me neprivezani psi. Motijo me lastniki ki mislijo da lahko njihov neškodljiv kuža počne karkoli in med drugim tudi 'igrivo' najeda živce drugim. Prav veseli me če vidim odvezanega psa ki lepo in mirno hodi ob lastniku ter se ne meni za okolico. Če pa se že, da se zna na povelje tudi vrniti k lastniku. Ampak večinoma sprehajajo odvezane pse prav lastniki ki nimajo čisto razčiščenih pojmov glede vzgoje psov. Vsaj jaz naletim na takšne v 9/10 primerov.

Ja, tako je pač očitno. Imam psico, ki je lahko zelo tolerantna, lahko je samo štorasta, lahko je pretirano zaščitniška, lahko pa je popolnoma netolerantna. Ravno zaradi tega je VEDNO privezana.
Ker:
1. recimo, da je lahko čisto ok
2. lahko poškoduje mladiče (ki so že agilni), ker je štor, zanalašč ne
3. lahko ji kapne v glavo, da bo branila mene ali hčerko ali morda našega idiotskega psa ali morda mladiča, ki ga ima lastnik na sprehodu
4. lahko ji oz. zlahka ji prekipi pri psih, ki so jo konstantno napadali
5. 24/7 je pripravlejna ubit moškega, ki smrdi po alkoholu

In ker imam še enega psihoapata, za katerega lahko napišem samo dve točki, bom opisala še tega, ki je VEDNO privezan:
1. 24/7 je pripravljen napasti vsakega, ki ga ne pozna
2. 24/7 se je pripravljen pretepat z ostalimi psi

No, in kaj, ko ti "prijazen" kuža prileti v take pse, ki so sicer privezani, vendar ali nepredvidljivi ali pa veš, da bo p*?
Jaz sem ju taka sprejela in naredim vse, kar je v moji moči, da do incidentov ne prihaja (še nikoli ni prišlo, prišlo pa je zaradi zgoraj navedenega do poškodb psice in do mojih poškodb).
A je tako težko razumeti, da nekateri sprejemamo vso odgovornost, pa čeprav so naši psi specifični in da si želimo miren sprehod? Tak, kot ga imeta ostali, ker so naši psi privezani? A vaši imajo poseben certifikat ali kaj? Pravila veljajo za vse enako, a ne?

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #191 : 27 September 2007, 20:27:19 »
Yo, brez zamere, ampak če imaš take pse, za katere si 100%, da ti bo napadel vsakega, ki ga ne pozna... Kako je z nagobčnikom? Pa ne razumi zdaj, da te zajeb***, ampak če bi tvoj pes ugriznil kakega človeka (pa če je še tako človek kriv, ker steguje roke vanj), potem si tukaj ti odgovorna za to.

Yo

• *
« Odgovori #192 : 27 September 2007, 20:30:51 »
Lahko nekaj vprašam? P aprosim za mnenja ne glede na temo. Je 8 do 10-letni otrok sposoben oz. je vreden zaupanja in lahko verjameš, da bo znal ob problemu odreagirati, ko ven pelje 2 nemški dogi brez povodca (kraj: blokovsko naselje, polno ljudi otrok, psov - takšnih ali drugačnih). Me zanimajo mnenja.

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #193 : 27 September 2007, 20:34:11 »
Yo, kaj ima to povezave z mojim vprašanjem?

Že starejši eni ne znajo take situacije obvladati... Kaj šele otrok.  :-\

Yo

• *
« Odgovori #194 : 27 September 2007, 20:37:09 »
Yo, brez zamere, ampak če imaš take pse, za katere si 100%, da ti bo napadel vsakega, ki ga ne pozna... Kako je z nagobčnikom? Pa ne razumi zdaj, da te zajeb***, ampak če bi tvoj pes ugriznil kakega človeka (pa če je še tako človek kriv, ker steguje roke vanj), potem si tukaj ti odgovorna za to.

A ti si pa iz Lune? Dobrodošla.

Nobeden od mojih psov ni nikogar napadel, ker sta privezana in pod nadzorom. Ja, celo psica je bila napadena in pogrižena (privezana od odvezanega psa), pa ni grizla nazaj, ker sem jaz tako rekla. Ker sem bila zraven in ni imela možnosti delati tako, kot bi morda naredila, če me ne bi bilo.

A zdaj so pa moji psi, ki so vedno privezani, krivi, če jim nekdo visi na žnabljih? Zanimivo.

Verjemi, da imam pse totalno pod nadzorom. Za oris;
Dva tedna po posvojitvi psice iz nečloveških razmer, zelo verjetno udeležene tudi v pasjih bojih, sem se udeležila t.i. Dog Otočca, kjer so bile, če me spomin ne vara, razen enega samca same psice. Tja se je peljala v avtomobilu skupaj s psico AST in križanko z nemško dogo. Vse so pripele žive in zdrave  ???

TYASHY

• Gost
« Odgovori #195 : 27 September 2007, 20:37:55 »
Lahko nekaj vprašam? P aprosim za mnenja ne glede na temo. Je 8 do 10-letni otrok sposoben oz. je vreden zaupanja in lahko verjameš, da bo znal ob problemu odreagirati, ko ven pelje 2 nemški dogi brez povodca (kraj: blokovsko naselje, polno ljudi otrok, psov - takšnih ali drugačnih). Me zanimajo mnenja.
Oj!
Odvisno od zrelosti.... Kakšen se bo samo drl, drug bo takoj odreagiral...Jaz bi psa začela vleči stran, ampak da bi ND potegnila pri 11 letih(jaz) pa  pomoje nemogoče...  ;) Mogoče se najde tudi kak tako močen...  Upam, da sem vse prav razumela...
Lp,Tjaša

Yo

• *
« Odgovori #196 : 27 September 2007, 20:39:08 »
Yo, kaj ima to povezave z mojim vprašanjem?

Že starejši eni ne znajo take situacije obvladati... Kaj šele otrok.  :-\

To ni odgovor na tvoje vprašanje, imaš ga nad tem (ne tipkam tako hitro)  :P

Vprašanje je bilo namenjeno vsem.

Imam pa jaz vprašanje zate:

So moji psi nevarni?
So koga poškodovali?
Se je meni treba ubadati z vsiljivimi spuščenmimi psi?

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #197 : 27 September 2007, 20:39:57 »
Yo, je težko lepo odgovoriti, a ne?  ::)  Je treba iti v zrak (in žalit) na eno preprosto vprašanje, a ne?  ::)

Yo

• *
« Odgovori #198 : 27 September 2007, 20:40:42 »
Oj!
Odvisno od zrelosti.... Kakšen se bo samo drl, drug bo takoj odreagiral...Jaz bi psa začela vleči stran, ampak da bi ND potegnila pri 11 letih(jaz) pa  pomoje nemogoče...  ;) Mogoče se najde tudi kak tako močen...  Upam, da sem vse prav razumela...
Lp,Tjaša

Zrelosti?

A ti zadržiš skoraj 100kg? Jaz jih ne. Še posebej pa ne brez povodca...

Yo

• *
« Odgovori #199 : 27 September 2007, 20:41:04 »
Yo, je težko lepo odgovoriti, a ne?  ::)  Je treba iti v zrak (in žalit) na eno preprosto vprašanje, a ne?  ::)

Kakšno vprašanje? A slediš mojim odgovorom?

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #200 : 27 September 2007, 20:45:44 »
Yo, sem dobila res super, nežaljiv tvoj odgovor na moje preprosto vprašanje, kaj misliš o nagobčniku. Res hvala.  ::)

TYASHY

• Gost
« Odgovori #201 : 27 September 2007, 20:47:06 »
Zrelosti?

A ti zadržiš skoraj 100kg? Jaz jih ne. Še posebej pa ne brez povodca... Odvisno od zrelosti pa ali bi znal odreagirati... Jaz bi kričala in ga če nekaj minut začela vleči stran-paničarka ena  :-[  :-[  AJa
Oj!
Brez povodca in s povodcem-NE Odvisno od zrelosti pa ali bi znal odreagirati... Jaz bi kričala in ga če nekaj minut začela vleči stran-paničarka ena  :-[  :-[  AJa, če 8-10 letnemu otruku zaupaš ''napadalno'' ND na sprehod  :-X
Lp,Tjaša

Yo

• *
« Odgovori #202 : 27 September 2007, 20:49:10 »
Yo, sem dobila res super, nežaljiv tvoj odgovor. Hvala.  ::)

Če je bil moj odgovor žaljiv, mi je popolnoma jasno, zakaj so psi tako osovraženi.
Ste lastniki očitno kar sami krivi za to.
To se pa zgodi, ko si tako vehementen, da vidiš samo sebe, konec repa svojega psa, daleč napre pa nič.
Kot kljuseta s plašnicami. Žalostno, res.

Yo

• *
« Odgovori #203 : 27 September 2007, 20:50:29 »
Oj!
Brez povodca in s povodcem-NE Odvisno od zrelosti pa ali bi znal odreagirati... Jaz bi kričala in ga če nekaj minut začela vleči stran-paničarka ena  :-[  :-[  AJa, če 8-10 letnemu otruku zaupaš ''napadalno'' ND na sprehod  :-X
Lp,Tjaša

Nisem rekla, da so napadalne!
Sta pa dva velika psa, visoka skoraj kot otrok.
A to je varen sprehod?
Brez povodcev, ovratnic, česarkoli?
Japajade.

Yo

• *
« Odgovori #204 : 27 September 2007, 20:52:53 »
Yo, sem dobila res super, nežaljiv tvoj odgovor na moje preprosto vprašanje, kaj misliš o nagobčniku. Res hvala.  ::)

Aja, še to. Moji psi bodo nosili nagobčnik takrat, ko jim bo to veleval zakon. Se pravi, ko bodo napadli brez povoda psa ali človeka (poskedično bosta zavedena kot nevarna psa), kar pa nobeden od njiju ni storil. Ne s povodom, ne brez povoda.
Za razliko in v razmislek svetnikom, povodec v urbanem okolju pa zakon nalaga vsem, pa četudi so pozlačeni.
Moja dva ga imata. Vaši?

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #205 : 27 September 2007, 20:54:17 »
Citiraj
A ti si pa iz Lune? Dobrodošla.

Ja, to je pa...  ::) ::)

Citiraj
Če je bil moj odgovor žaljiv, mi je popolnoma jasno, zakaj so psi tako osovraženi.
Ste lastniki očitno kar sami krivi za to.
To se pa zgodi, ko si tako vehementen, da vidiš samo sebe, konec repa svojega psa, daleč napre pa nič.
Kot kljuseta s plašnicami. Žalostno, res.

Ne vem, kaj ima to, da sem vzela tvojo Luno kot žaljitev, kaj veze s tem, da so psi osovraženi...  ::) Mogoče ne vidim tega, ker imam psico spuščeno na sprehodih...  ::)

Pa ne obnašaj se, kot da si neka žrtev, ker nisi. Nismo vsi ljudje proti tebi in nismo mi krivi, da tebe "napadajo" psi butastih lastnikov.  ::) ::) Aja... Pa namesto, da tukaj trošiš svojo energijo in se spravljaš na ljudi, ki s tabo nimajo nobene veze, se raje spravljal na tiste lastnike psov, s katerimi imaš probleme...

Kar se pa tiče tega, da bodo psi nosili nagobnič takrat, ko jim bo to velel zakon, je pa tudi en bosa... Namesto, da bi vsak posameznik sam ocenil, ali rabi njegov pes nagobčnik ali ne, je bolje, da se čaka, da pride do kakšne nesreče. Zato pa prihaja do napadov, ko ljudje ukrepajo, ko je prepozno...

Yo

• *
« Odgovori #206 : 27 September 2007, 21:00:08 »
Moji psi rabijo nagobčnik? A lahko to utemeljiš, prosim? Hvala.

p.s. Nimam nobene Lune doma.

p.s.1. Malo se umiri, ker podajaš dezinformacije, tega pa organsko ne prenesem. Lahko pa javno napišeš kje in kdaj je kateri od mojih psov koga ogrožal.

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #207 : 27 September 2007, 21:06:08 »
Yo, kdo govori o tvojih psih?  ::) ::) Če v vsakem postu vidiš napad nase in na svoje pse, pojdi umirjeno še enkrat skozi vse...  ::)

Yo

• *
« Odgovori #208 : 27 September 2007, 21:08:27 »
Preberi si svoj predhodnji post. Komu si odgovarjala? A Kaidi, Alahu?

Yo

• *
« Odgovori #209 : 27 September 2007, 21:10:06 »

To ni letelo name in na moje pse?