OOOO lahko , lahko ga posnameš

Čisto legalno.

danes za majhno ceno že dobiš nadzorni sistem kamer. Res je ,da moraš potem tam nekje ( na svojem) v tla zabit- ali nekam obesit eno tablico kjer ti piše " objekt je pod video nadzorom" / mora biti na vidnem mestu/
Tudi pri nas imamo velik vrt( sicer je ograjen z cipresami) ampak tisti pravi " pacienti" so iznajdljivi ( znajo tudi čez ciprese vržt kakšno zadevico)
Iz tega razloga imam jaz oba psa nastanjena v hiši. Zunaj sta le kadar sem jaz ( ali moj) zunaj- na vrtu

- predvsem zaradi njune varnosti.( in bosta vedno tako- ne glede kaj bo zunaj)
Imam pa namen , še letos- postaviti okrog im okrog ograjo- žičnato( znotraj cipres) in avtomatska vrata na dvorišče( zato je še nimamo- ker vrata so res draga- pa še malo zbiramo in kupčkamo - šuške

) In, ko bo ograja in vrata bodo tudi kamere

To bo spet investicija/ ampak za mir- tudi to, če je treba.
Kar pa lahko sedaj trenutno narediš ti ; je pa, da napišeš
uradno prijavo na PP... vendar jo napiši
v 5-ih izvodih samo prijavo- original pošlji na PP( zraven napiši še en dopis za vsakega posameznika -

- v vednost pa pošlji še na MNZ v LJ( en izvod), In drugi v vednost- pošlji na veterinarsko inšpekcijo, tretjo na občino- županu, četrto pa imej doma shranjeno in zraven pripni vsa tista poštna potrdila o poslani priporočeni pošiljki.
Na samo prijavo spodaj ne pozabit v levi spodnji kot napisati-
v koliko izvodih je bil napisan in kam vse je bil poslan v vednost Boš potem videla koliko časa te bodo še priklapljali na " ignore"

Lokal-cajkota pa pusti, kot da ga ni.. brez veze .. ma očitno preveč dela

( zbiranje informacij za šankom je naporen šiht

....

)